Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Лъв: Планетите ще ви помагат да вървите напред

Барак Обама

Лъв (23 юли - 22 август)

Планета: Слънце

Елемент: Огън

Лъвовете са ярки и горди вождове. Достатъчно умни са, за да не хабят енергия за безполезни проекти. Щом могат лесно да пометат пода с метла, няма да вземат четка за зъби. В природата им е да съветват и да ръководят другите. Всеки истински Лъв обича да чува колко е добър. Ако искате да ги спечелите, ласкайте ги. Ценят качеството и са готови да харчат много за истински лукс. Харесват спорта, защото по нрав са състезатели, и обичат да показват колко са успешни. Понякога са нетактични и болезнено откровени. Щедри са и знаят да прощават. Мъжът Лъв ще ви заведе в отличен ресторант и ще донесе цял букет цветя, а не една роза. Лъвицата не е мълчалива домакиня, която седи в краката ви и поглъща всяка ваша дума. Тя е интелигентна, способна и силна жена.

Известни Лъвове: Барак Обама, Бил Клинтън, Арнолд Шварценегер, Мик Джагър, Мадона, Джоан Роулинг, Робърт де Ниро, Дъстин Хофман, Шон Пен, Робърт Редфорд, Антонио Бандерас, Дженифър Лопес, Сандра Бълок, Уесли Снайпс, Луис Армстронг, Нийл Армстронг, Юсеин Болт, Пийт Сампрас, Фидел Кастро, Уго Чавес, Хенри Форд, Александър Дюма, Уитни Хюстън

Вашите изисквания са много високи. Но това, което ви се случва през последните години, е далеч от перфектно. За 2016 г. хороскопът ви носи добри новини. Планетите ще благоприятстват бляскавия външен вид и уменията на Лъва. Нищо, разбира се, не идва от само себе си. Просто е потенциал, който трябва да използвате във ваша полза.

Една нова прическа или промяна на лицето ще акцентира цялостния ви тунинг, който ще бъде спокоен и достоен. Както се казва, няма значение какво правиш, а как изглеждаш. Това е два пъти по-вярно за Лъва през 2016 г. Определено не искате да имате измъчен вид, както мнозина от приятелите ви, които не могат да се справят с работата или личния живот. Обърнете внимание на първо място на външния си вид и успехът няма да закъснее.

Един типичен въпрос, който ще се завърта в главата на Лъва през годината, е: “Как да намеря верния баланс в живота?” Добре е да знаете, че щастливото число за вас ще бъде 5. То може да бъде наречено накратко “авантюристично пътешествие”. Съветът е, че винаги трябва да търсите баланс между желанието за свобода, приключения и любопитство, от една страна, и отрицателните им отражения като безотговорност или арогантност.

Присъствието на Юпитер в знака на Лъва тази година предоставя отлични възможности за растеж в живота, ще има и изобилие от оптимизъм. Това е идеално време да използвате брилянтните си възможности, тъй като планетите ще ви помагат да се движите напред. Необходимо е обаче да слушате другите хора, ако искате цялостно развитие. През този период ще разширите социалния си кръг, което ще изиграе ключова роля за бъдещия ви успех.

Лъвовете трябва да положат допълнителни усилия за личните си взаимоотношения през 2016 г. Те са родени лидери, обичат да са център на внимание, но могат да бъдат и властни. Това затруднява връзките им.

Годината ще започне за вас бавно и спокойно. Началото ѝ не е добро за нови проекти или хобита. Краят на юли и началото на август е щастлив период. Чакат ви награди и хубави неща.

Любов и семейство

Ще се червите като домати тази година. Лесно ще ви разсейва колега с прекрасно тяло, а ако в играта влезе и подходящ парфюм, ще полудеете. Няма да липсват и заинтересовани ухажори. Така че наслаждавайте се, ако някой ви сваля. Но не бъдете алчни и забравете въпросите за нечия банкова сметка. Това е твърде недалновидно. Важното е не само как изглежда вашият почитател и какво притежава, а дали природата му е чиста и светла.

Семейството ще ви подкрепя и трябва да се вслушвате в идеите му, ако искате да успеете. Бъдете по-малко агресивни, разчитайте на дипломация.

Ако не сте обвързани, ще установите, че обикновен приятел или познат е разцъфтял в нещо повече. Ако имате връзка, ще видите партньора си в нова светлина и вашата любов и сексуална страст ще нараснат. Известни усложнения може да създаде семейството, като се противопостави на ваши романтични увлечения. Възможно е пътуване с любимия човек. Краят на 2016 г. е добър момент за важни решения - да се жените, да раждате деца, или да купувате жилище.

Кариера

Хороскопът ви препоръчва да бъдете искрени. Може да правите магии със статистиката на продажбите или трафика на уебсайта - те се манипулират или се тълкуват различно, но трябва да бъдете честен в своите възгледи и най-вече когато посочвате фактите. Благодарение на вашата откритост и прямота ще печелите уважението на другите. Хората ценят не само свежия дъх, но и стилните и верни становища, излизащи от устата ви. Началото на годината започва с упорита работа на професионалния фронт. В първите месеци се фокусирайте върху кариерата си и отхвърлете колкото се може повече работа. През април нещата се разсъхват. Някои ще трябва да се борят на моменти, за да задържат позицията си на работното си място през 2016-а. Но Лъвът е смел и ще успее. Положителни резултати и награди за упоритостта ви чакат през втората половина на годината. Ако сте в артистичната сфера, това е добро време да покажете своите произведения на света.

Финанси

През 2016 г. бизнесът ви ще е продуктивен и ще спечелите повече пари. Трябва да ги употребите за полезни цели и да опитате да спестите колкото може повече. Септември ще е отличен за оправяне на паричната ситуация.

В началото на годината ще има по-трудни моменти. Някои от вас даже може да имат проблеми със свързването на двата края. До юли ще са настъпили положителни промени, а в края на годината вече няма да имате никакви притеснения. Тази година ще обръщате голямо внимание на семейството си и домът ще е вашата крепост. Ще има ремонти, а големите подобрения означават големи разходи, така че пестете.

Здраве

Здравето ви ще е деликатно през първите месеци на годината, но ще укрепне до май. Направете здравословни промени в диетата си, за да поддържате благополучието си. Вслушвайте се в тялото си от август и си почивайте, колкото е възможно. Предпочитайте винаги домашното лечение. 2016-а е подходяща да започнете нова дейност като яздене на кон, за да усилите здравния си режим.

Като цяло ви чака година на блаженство и щастие, само с малко по-упорит труд. Съсредоточете се върху това, което искате, и ще направите големи промени в живота си. Неща, които планирате от години, ще се осъществят. Възползвайте се максимално.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X