Напишете дума/думи за търсене

Радина Кърджилова е бременна с втория син на Деян Донков

Радина Кърджилова и Деян Донков чакат син в края на юни или началото на юли, научи “24 часа” от отлично информиран източник - бащата на актрисата, известния художник Христо Кърджилов. Цялото семейство приема тази новина като най-хубавия подарък за новата 2016 г. и всички са готови да помагат с каквото могат.

“Сега Радина е като икона, излъчва мека светлина и една сладост покрай бременността. Сияе отвътре, много е щастлива и спокойна. Деян е до нея - внимателен, грижовен. Това момче се оказа с много богата душевност, способен на дълбоки чувства и истинска преданост”, разказва бащата на бъдещата майка.

Радина, която преди дни получи номинация за театралната награда “Икар” за поддържаща женска роля като Инна в пиесата “Мърлин Мърло” , поставена в Хасковския театър “Д. Димов”, постепенно намалява участието си в други спектакли. Вече е спряла да играе в “Йерма” по Лорка в Театъра на армията. Ролята ѝ там е почти като на каскадьорка и нито тя, нито трупата иска да рискува с толкова физически натоварвания.

Иначе актрисата води изключително здравословен начин на живот. Напълно е спряла цигарите, пие само вода, похапва си предимно салати, зеленчуци на пара, риба, стриктно спазва съветите на наблюдаващите я гинеколози. Наддала е съвсем малко килограми, които все още почти не ѝ личат.

Семейството дава рамо в отглеждането на домашните любимци. За 5-годишния лабрадор Аксел се грижи брат ѝ, а шотландският уестериер Чика е поверен на бъдещия дядо Кърджилов.

Радина, която тази година е юбилярка - става на 30 на 17 юни, с Деян са заедно от 5 години. Актьорът има 10-годишен син, който носи неговото име, от връзката му с актрисата Анастасия Ингилизова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X