Напишете дума/думи за търсене

Търкулнала се обувката, намерила си чантата

Комбинацията от убийствени обувки и чанта, за която си струва да отидеш до другия край на света, е нещо, което заслужава да бъде увековечено в модните анали на една жена. Какъв тип чанта върви с различните модели обувки?

Различни

Не е нужно тези два аксесоара да са от една и съща цветова порода. Отдавна отмина мораториумът, гласящ, че обувката не може да е в различен колорит от чантата. Ако все пак искате да има някакъв синхрон в нюансите, изберете единия артикул в цвят, близък до дрехата, с която сте облечени.

Еднакви
Ако все пак модното ви усещане се бунтува срещу по-разкрепостения фешън дух, то тогава се доверете на изпитаната класика на еднообразието в цветовете. Съчетайте обувките и чантата с тоалет, който съдържа цвета, в който са решени те.

Разбийте ги с червено
Никога не може да сбъркате с червения цвят, без значение дали е върху устните, ноктите или краката ви. Красива рокля, подчертана от аленото на чантата и обувките, е очаквано добра комбинация.

Кожа и кецове
На свободния ден не му трябват извинения, за да съчетаете голяма кожена чанта с лежерността на кецовете. Подплатете смелостта си с джинсова пола, дънково яке и шал с етно мотиви.

Черно и кафяво
Забравете отживялото правило, че черната чанта никога не трябва да е в компанията на кафяви обувки. Това не важи за велурени ботуши, съчетани с дънки и пуловер с графика отпред. Същото се отнася и за повечето гривни и капси върху чантата.

Да живее цветът
Кой казва, че чантата и обувките трябва да са едноцветни. Не се отказвайте от игривостта на неоновите цветове. Еднакво добре прилягат и на двата аксесоара. А ако искате да подчертаете тяхната експресивност, лакирайте ноктите си подобаващо.

Червено и черно
Нищо не си подхожда така, както черна чанта и червени обувки на висок ток. Ако пък носите в себе си още по-разтропан моден дух, изберете червени обувки на каре. Безценно допълнение към разкъсаните скини дънки и туника в ненатрапчив
цвят и десен.

Ботуши и клъч
Равновесието в модата никога не ще бъде нарушено, докато балансираме малките размери с големи. Съчетайте минимализма на клъча с максимализма на велурените ботуши до коляното. Лъскавият клин и сакото със сатенени ревери също имат място в гардероба.

Екрю и велур
Рокля тип дълъг пуловер от букле, съчетана с велурени ботуши на ток, извисени над коляното, и чанта ала ковчеже в цвят екрю, е нещо, което е задължително, ако имате претенции, че разбирате от мода.

Два нюанса кафяво
Няма какво да се лъжем – кожени ботуши в окраската на млечния шоколад и чанта в колорита на какаото са си лика прилика. Останалото са дънки, къс пуловер и шал за разкош и топлина.

Платформи и торба
Кой каквото ще да ви говори, обувките на високи платформи са добре дошли пред всеки сезон. Дори и в студа може да ги прибавите към късите си панталони, придружени от плътен клин или чорапогащник. Колкото по-ярък е цветът на торбата, толкова повече настроение за вас и за околните.

Гуменки и рокерия
Не е нужно наистина да си падате по моторите, та да сте горд собственик на рокерско яке. Допълнете лежерния му вид с тъмни панталони по тялото, гуменки в светъл нюанс и чанта, в която като нищо бихте могли да поберете котарака си.

Деним и обувки на ток
Не е нужно да си Риана, та да се разхождаш из улицата с дънкова пола и риза, покачена на токчета в телесен цвят и чанта от деним. Експериментирайте и с шарките. Върви всичко - от бейзболна до широкопола.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X