Напишете дума/думи за търсене

Направи си сам сватба с Pinterest

Планирането на сватба започва и свърша с вълшебната дума Pinterest. Разбира се, това е валидно, ако не искате да използвате професионалните услуги на сватбени агенции.

Тази красива социална мрежа разполага с милиони снимки и идеи, които ще направят един от важните ви дни още по-красив.
Няма да ви изненадам, ако кажа, че 70 процента от бъдещите булки започват да пълнят своя дневник в Pinterest със сватбени снимки и хрумки много преди изобщо мъжете до тях да ги попитат дали искат да станат техни благоверни съпруги. Ако сте решили да ползвате този услужлив сайт, вижте какво трябва и какво не трябва да правите, планирайки заветното си „Да“.

Не се връщайте назад, веднъж взели решение
Съгласна съм, че Pinterest бъка от безобразно много супер, ама супер яки идеи, но след като сте решили как ще изглежда роклята, каква украса ще поръчате или ще направите собственоръчно, не поглеждайте през рамо към монитора за някакво „доизкусуряване“. Повярвайте, няма да се получи по-добре. Най-много да оплескате добре свършената работа до момента.

Помолете за помощ своята майка
Когато на мен ми се наложи да се омъжа, помолих мама да бутне едно творческо рамо. Хем исках да я накарам да се чувства включена в суетнята, хем да й намеря радост в пенсионерското ежедневие. Да ми е жива и здрава, сътвори приказни буркани с дантели, макраме, финтифлюшки... Абе измайстори всичко ако не като по учебник, то поне по Pinterest.

Снимка: Мила Иванова
Снимка: Мила Иванова

Нямайте нереалистични очаквания
Дори и да сте си харесали най-култовата прическа, не означава, първо, че на вас ще ви отива, и второ, че имате достатъчно коса за точно този модел. В крайна сметка не е ясно с по колко екстеншъни са манекенките на снимките.

Споделяйте сватбеното си табло с другите
Колкото и да не ви се иска да издавате всичко предварително, все ще се наложи да говорите с шаферките, ако имате такива, за техните тоалети и за прочие детайли с останалите главни действащи лица в събитието.
Не бъдете параноици и споделете таблото си в Pinterest с част от гостите. Това е особено задължително, ако някои от тях не се намират на една и съща географска ширина като вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X