Напишете дума/думи за търсене

Капки "Дехипер Форте" смъкват кръвното за 5 минути!

Мощно подсилват сърцето!

Убиват грипните вируси!

Чистят и укрепват целия организъм!

Помагат по-бързо от хилядолетните Тибетски рецепти срещу 500 болести!

БГ нутриционисти обединяват знанията от хилядолетната Тибетска медицина с най-авангардните постижения на съвременните технологии от 21 век. Екипът от учени създаде ново поколение Тибетски капки, които при спешни случаи свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути!

Причината за уникалното постижение с търговско име „Дехипер Форте” е революционната технология. Тя позволява от познатия още от древността специален сорт черен китайски чесън, да се извлекат само десетте лечебни вещества във вид на мааксимално пречистени и омекотени капки. При накапване върху езика през лигавицата в устата те за минути директно се усвояват от клетките в целия организъм. Такива технологии в момента са последен писък на науката, тъй като всякакви лечебни средства най-бързо и пълноценно се усвояват в кръвта през лигавицата в устната кухина.

Така новата форма – „Дехипер Форте”, може да се приема при спешни случаи на хипертонични кризи и от хора със стомашни проблеми и страдащи от активни язви, обясняват учените. Досега хората с лабилен стомах или склонните към алергии не можеха да приемат много от продуктите на Тибетската медицина заради китайския чесън, издигнат на пиедестал от древните лечители, който е в състава на доста от хилядолетните рецепти.

Друго много важно достойнство на новите капки „Дехипер Форте” е уникално високото съдържание на активните вещества – 16,7%! За справка – според европейските стандарти горната граница за съдържанието на активни вещества в подобни форми е 5%..., акцентира д-р И.Симеонова, която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на д-р И. Колчак, световно признат експерт по Тиибетска медицина, и под негово ръководство работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас.

Новите капки за спешна, животоспасяваща реакция са пример как древните знания могат да се обединят с днешната висока наука. Те същевременно укрепват сърцето и гарантират всички негови функции. Какво по-стойностно и по-оптимистично от това за здравето на съвременното човечество!, радва се д-р Симеонова. Хилядолетните билкови рецепти на Тибетските лечители за трайни резултати вече са адаптирани за прием и с новото поколение пречистени и омекотени капки, уточнява тя.

Наред с оздравителните резултати, „подобрените” Тибетски капки „ДехиперФорте” чистят цялостно организма от токсини, унищожават грипните вируси силно вдигат имунитета. Затова практиката сочи, че преходният есенен сезон и особено зимата, когато организмът е по-лабилен, са най-подходящи за провеждане на курс с Тибетските капки „Дехипер Форте”, тъй като тяхното действие продължава и след приключване на приема, т.е. осигуряваме си обща защита от настинки, грип и други вируси през рисковите зимни месеци.”

„Подобрените” Тибетски капки „ДехиперФорте”от съвсем скоро са пуснати на пазара и всеки може да ги има в домашната си аптечка, допълва лекарката.

За повече информация и поръчки: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752,0879 323644.

e-mail: [email protected]; 1463 София, П.К.113, www.lekuva.net

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X