Напишете дума/думи за търсене

С един масаж по-млади, по-спокойни и без целулит

Това е специален иновативен метод, който премахва целулита, действа подмладяващо на цялото тяло и балансира хормоналното ниво в организма. Базира се на дългогодишни международни клинични изследвания и вече е широко разпространен по цял свят.

Масажът продължава около 20-25 минути. Специалистите от салоните за красота обясняват, че за да го направят използват апарат с високочестотна вибрация, която достига до всяка клетка на тялото. Движенията им с уреда представляват бързи ритмични вибрации и инфрачервена светлина, които предизвикват умерени мускулни контракции. По този начин стимулират цялото тяло. Резултати има още след първата процедура.

За да има траен ефект в началото, се препоръчва три пъти седмично

Процедурата увеличава мускулната сила и гъвкавост, моделира тялото и мускулатурата. Едновременно с това се намалява подкожната мастна тъкан на местата с големи натрупвания. Действа изключително добре и в борбата срещу целулит и подобрява хормоналното равновесие в организма. Премахва стреса, ускорява метаболизма и постига цялостно подмладяване.

Масажът е подходящ и за хора с остеопороза и остеоартроза, тъй като не натоварва по никакъв начин ставите.

Не се препоръчва да се прави след употреба на алкохол или преди по-малко от час след хранене, както и на бременни жени. Не е подходящ и за хора с увреждане на вегетативната нервна система , в следоперативен период и имплантации.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X