Напишете дума/думи за търсене

Как да го накараме да ни предложи брак?

Съвсем наскоро, тотално неочаквано за мен и моя любим, взех, че му предложих брак. Той шашардисан, аз подкокоросана от романтината вечност на любовта. Казана дума, хвърлен камък, е казал народът. Или с други думи, речено – почти сторено. Тепърва ще се занимаваме с уютните детайли на вричането си един на друг пред немного хора.
Как обаче да накараме човечето до нас да се нарече гордо наш съпруг, а ние да се назовем благоверни нему.

Ако господинът до вас не дава никакви индикации, че изобщо мисли за брак, камо ли да е на ръба да ви предложи, може би ще трябва да дадете старт на пътешествието, което ще завърши в първите дни на вашия брак.

Отидете на сватба

Тези тържества винаги размекват и най-твърдите последователи на безбрачието. Те ви дават възможност да получите информация от първа ръка за детайлите, които му се нравят и които не би искал да са част от вашата евентуална сватба. Ще разберете дали предпочита диджей или оркестър, дали е ок с традиционен купон или би желал нещо по-разчупено. Освен това винаги може да споделите вашите въжделения с предпазливото „Ако това беше нашата сватба...“

Разглеждайте лежерно годежни пръстени

Това може би е един от най-деликатните начини да покажете, че през главата ви минава мисълта за брак. С днешните технологии, няма нужда да ходите физически до бижутерски магазин, за да си изберете бижуто, което ще носите, ако не цял живот, то поне доволно дълго време. Ако споделяте един и същ компютър, то със сигурност половинката ви няма да остане неинформиран за вашите интернет дирения благодарение на историята, запазена от браузъра ви. Плюс това винаги може „без да искате“, да оставите отворена някоя и друга страница, от която блестят примамливо годежните пръстени.

Използвайте изкуството в услуга на брака

Помните ли едновремешните пана, които ни караха да майсторим в час по изобразително изкуство, върху които лепяхме изрезки, за да създаваме колажи или истории в картинки. Нещо подобно може да направите съвсем „ненатрапчиво“ и да го сложите на стената в кухнята, да речем.

Забодете върху корково табло план-графика си за следващата петилетка. Не забравяйте да сложите снимки от желаните си дестинации, да илюстрирате мечтаната професия или работно място. Между другото вмъкнете и и предпочитаното от вас място за меден месец, може пък и поговорката „Говоря ти, дъще, сещай се, снахо“ да има място във фолклора, който се нрави на любимия ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X