Напишете дума/думи за търсене

През пролетта властват тези аксесоари

Пролетта е благодатна не само на температури и събуждане на природата, но е гостоприемна и към аксесоарите, които съпътстват тоалета ни.
Цветовете се връщат със силата на гръмотевична буря през май, а нюансите са повече от 50.

Добре дошли са различните типове обувки – от балеринки през кецове, сандали, та до елегантни с високи токове. Бижутата са по-изразителни и никак несрамежливи.
Пролетта е тук, по-смелата мода също.

Бохемска му работа
Ако харесвате усещането за свобода и безгрижие, добър аксесоар за вашия дух и разбиране за мода биха били бохо чантите, които връщат назад към хипарските корени. Същото се отнася за едрите бижута.

Обеци с блясък, котви и облаци
Дори и да не сте от жените, които са особени почитатели на бижутата, най-вероятно от време на време посягате към някой по-забележителен чифт обеци. Тази пролет дизайнерите са с една идея по-закачливи и предлагат на клиентите си симбиоза между небесни мотиви ала облаци и дъждовни капки. В идеите им за мода са и позлатените котви, разположени не върху морско синьо, а върху ментово зелено, и рози в прасковен цвят.

„Сърдечна“ огърлица
Ако нямате дупки на ушите или не харесвате бижута върху тях, винаги може да украсите зоната, близа до тях, с красива огърлица. През първия топъл сезон особено популярни ще бъдат златните верижки с едра плетка, ухажвани сърдечно от опала. Този скъпоценен камък е скъп приятел на изящната ви шия и деколте.

Корал и племенни знаци
На врата ви може да властват и красивите шалове, които едновременно с това ще ви спасяват и от по-студените дни. Подходящи десени за сезона са хоризонтални райета, цветът на коралово дъно или племенните знаци, които ще придадат на монохромния ви тоалет колорит.

Клони и цъфнали череши върху пръстите
Черешовите цветове са красиви не само върху дърветата, но и върху ръцете. Пръстените с цъфнали череши и гривните във формата на клони са бижутерийният синоним на пролетта. Ако пък не сте чак такива любители на флората, заложете на дебелите златни гривни. Отново са на челни позиции.

Флорален часовник
Не само ще сте в крак с времето, но и в крачка с модата. Този сезон часовете и минутите се измерват в цветя.

Кичести колани

Ако искате да сте в унисон с красотата на градските градини, а не знаете откъде да го подхванете, заложете на елегантен колан с китки. Няма как някой да пропусне акцентът в средата на изящната ви снага.

Телефонен калъф на петна
Отдавна телефоните не са само средство за комуникация, а основен и аксесоар, с който допълваме имиджа си. Някои собственици на смартфони дават мило и драго не само за здравето на умните си джаджи, но и за модерния им външен вид. Ако и вие сте от тях, заложете на предпазния калъф на петна – хем авангардно, хем безопасно за джаджата ви.

Циклами на токчета
Ярките цветове са задължителни за пролетта. В съчетание с флорални поли и рокли обувки в активен нюанс ще направят от вас една наистина забележима дама. Пренесете градината върху глезените си, заложете на чепици в цикламено.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X