Напишете дума/думи за търсене

Обувки, с които да посрещнем топлото време

Макар днес да ни се струва, че зимата отново се е върнала, пролетта е тук. След още няколко дни съвсем ще захвърлим тежките обувки и досадните ботуши. Какво ще властва върху краката през първите топли дни на годината.

Лежерно
Нищо не може да бие чифт дънки с кафяви сандали, обрамчили свойски палеца. Удобни и тотално подходящи за тези, които се придвижват пеша. Особено подходящи за дамите, които си падат по бохо стила.

Платформи на точки
Ако от тези обувки не крещи „Добре дошла, пролет“, то тогава имаме различно виждане за сезоните. Тези точки, покатерени върху платформи, са перфектни както с бели дънки, така и с романтична рокля.

Балеринки с принт
Дивото зове с ефирност. Тези балеринки с леопардов принт и пурпурни панделки са чудни за пролетта и идеално се връзват с дънки по тялото в индиго цвят.

Пастелни гуменки
Няма как да сбъркате с тези обувки в нито един сезон. Комфортни и закачливи. Ако прибавите към тях и колорита на пастела, със сигурност ще постигнете ултимативното усещане за дошла пролет. Вървят идеално с дънки, поли, клинове и рокли.

Отворени боти
Предпазливи сте по отношение на твърде пролетните обувки, особено в началото на сезона. Тогава изберете боти с отворени пръсти. Допълват се чудесно от панталони, поли с флорални мотиви, дори и от басмени рокли.

На ток в телесно
Този тип обувки никога не излиза от мода. Това важи с пълна сила за пролетта. Чифт от тях идеално допълват рокля без презрамки или „избелели“ дънки.

Чехли с мъниста
Ще съберете погледите с този тип обувки. Перфектната комбинация за тях са белите панталони или пола до коляното, както и добре поддържаният педикюр.

Тюркоазени сандали
Сами по себе си тези обувки са достатъчно мощно модно излияние, но в комбинация с дънки са безкомпромисни фешън властелини. Няма да сбъркате, ако заложите на памучна бяла блузка до средата на тази и блейзер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X