Напишете дума/думи за търсене

Ретро блясък на плажа

Задава се плувният сезон, онези нагорещени от слънцето дни, в които искаме да бъдем сияйни около басейна и на плажа.
Това лято на мода ще бъде старото. Ретрото се завръща на точки, с колани, с винтидж уклон.

С висока талия
Няма как да говорим за ретро мода изобщо, и да оставим встрани високата талия. Тя е всесилна не само при роклите, но и при плажния тренд този сезон.
Бански от две части в различен нюанс изпраща необходимия сигнал за това, че разбирате от мода.

Морскосиньо
Плажът е идеално място за демонстриране на класа. Широкопола шапка в морскосин нюанс, подчертаващ покриващия хълбоците бански, и кръгли обеци ще ви направят русалка върху шезлонга.

Дантела
Тази материя ефирно ще подчертае извивките ви. Няма как да сбъркате с бански, решен в бяло и в дантела. По-ретро от това, йо-хо-хо му кажи.

На точки
Морето може и да не е до колене, но със сигурност е на точки. Дизайнерите ги предлагат върху черни половинки, върху цял син бански с бели кантове, предлагат ги в корал и с копчета.

На една кука
Нищо не казва винтидж така добре, колкото цял бански, плетен на ръка, плетен на една кука. Черното е добра краска за този очарователен плажен артикул.

Полуцял бански
Ако имате проблемни зони в областта на корема, които искате да скриете, но да подчертаете красотата на бюста си, то този модел е идеален за вас. Бански с предно завързване в областта на гърдите с висока талия ще обръща глави след вас.

С колан
Кой казва, че пареото и шаловете може да се носят само около ханша.
Добра локация за тях е и талията. С тях може да подчертаете достойнствата на тази част от женствеността си. Артистична панделка около кръста винаги е добър съратник на събирането на тена.

Вертикално и около врата
Цял бански с вертикални райета и с опция за връзване около врата е нещо, което със сигурност бихте искали да имате на една ръка разстояние от шезлонга.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X