Напишете дума/думи за търсене

Чантата като аксесоар на лятото

Едни обичат обувки, други си падат по бижутата, за трети най-важният аксесоар са чантите, портмонетата, клъчовете...
Това лято този аксесоар е още по-цветен, още по-запомнящ се. От класическия стил, та до разюздаността, донесена от принтове и нестандартни материали.

Слънце в ръцете
Какъв по-подходящ цвят от жълтото, стане ли дума за пролет и лято. Никога не е излишно в гардероба ни да има поне един слънчев аксесоар, който да избутва сивото от деня. Никога не може да сгрешите с жълта чанта, жълто колело и жълти оттенъци в косата.

Класика през рамо
Чантата през рамо никога не излиза от мода. Удобство и аксесоар в едно. Задължителен атрибут са при пътувания – държите всичко на една сигурна ръка разстояние. Дънки, очила с огледални стъкла, кецове – светът е ваш.

Колкото по-голяма...
Казват, че в дамската чанта ред няма, затова понякога ни трябва повече пространство. Не за да разширим хоризонтите на хаоса, а за да може да си понесем къщата навсякъде с нас. Летните вечери може да те сварят на морския бряг, сред прохладата на близката планина или в градския парк. И за трите локации е добре да бъдем подсигурени с леки връхни дрехи, репелент и шапка. Атрибути, които чудесно може да се поберат в една свръхголяма, но стилна чанта.

Като тарамбука
Кръглите чанти отдавна са задължителен аксесоар на дамите, които си падат по стрийтмодата. Независимо дали са малки портмонета, текстилни торби или чанти, направени от винилови плочи, „тарамбуките“ са удобни и удачни за по-лежерните тоалети. Заложете на цветни сандали и на дюс рокли с дължина под коляното.

На ресни
Музикалните летни фестивали са на няколко петолиния от нас и, разбира се, фестивалната мода отново е тук. Независимо дали е на стадион, на поляна, в зала, дамите, които ходят по концерти, са наясно, че големите чанти не са за редпочитане на такива събития. Чанта на ресни, с капси и други лъскави аксесоари пращат в пространството съобщението за разбирачи не само на нотите, но и на модата.

Дантелен цвят
Клъчът винаги е добре дошъл сред аксесоарите ни. Не се ограничавайте в размерите му. На този модел чанта му отива понякога да е пораснал и да е оцветен в огнено, цикламено, ярко. Ако изберете и „дантелена“ шарка, няма как да сбъркате.

Модата е в детайлите
Металикова рокля с бижута в унисон с метала в плата ще ви направят безкомпромисната царица на всеки купон. Добавете към тях чанта с пендари или други ала стоманени орнаменти – вече официално сте коронясани за кралско модно величие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X