Напишете дума/думи за търсене

Не харесваме ушите си? 5 трика да ги заобичаме

Най-вероятно няма нищо сбъркано нито в устата, нито в носа, нито в която и да било част от тялото ви, но въпреки това все намирате кусури у себе си. Ако така се отнасяте и към ушите си, то тогава ви трябват няколко подсказки, освен закриването им с коса, които ще ви накарат да се чувствате по-уверени в тяхната красота.

Колкото по-големи обеци, толкова по-малки уши

Време е да извадите тежката артилерия на бижутата. Експериментирайте с големината на обеците. Колкото по-едри са те, толкова по-малки и нежни ще изглеждат ушните ви миди.

Вкарайте в действие шала

Ако си падате по шапки, тогава направете път на тяхната доминанта в гардероба си. Те са чудесни за скриване на уж недостатъчно красивите ви уши. Ако пък не понасяте нещо да стяга черепа ви, тогава заложете на бандана или шал, с които до покриете част от ушите. Слънчевите очила също отклоняват вниманието от тях.

Пуснете си бретон

Той дава възможност на погледа да се спира директно в него, отмъквайки по този начин светлината на прожектора, която би трябвало да привлекат останалите части от лицето. Бретонът ви помага да не се притеснявате дори ако сте вързали косата си на опашка, което със сигурност ще извади на показ ушите.

Помощ от гардероба

Заложете на фланелки с дързък надпис или картинка, на рокли с волани, на риза с жабо или на друга смела дреха, която ще дръпне погледа от лицето към тоалета.

Придайте обем на косата

Колкото повече обем има прическата, толкова по-лесно става да прикриете ушите си. Дори и да ги покажете по-щедро, височината на косата ви ще действа разсейващо върху очите на останалите. Дайте въображение и дързост на косата си и заложете на едрите букли и пластове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X