Напишете дума/думи за търсене

Рибена чорба

необходими продукти:

400-500 грама различни видове риба сом, бяла, шаран, щука
2 картофа
2 моркова
1 лимон
1 глава лук
1 връзка целина, магданоз и копър

начин на приготвяне:

Кипваме водата. Сваляме я от огъня и добавяме сол. Връщаме и като кипне отново, добавяме рибата. Слагаме едри подправки: дръжки от целина и девесил, корени от хрян и копър, зърна от черен пипер, бахар, дафинов лист. Оставяме рибата да се вари бавно. През това време подготвяме зеленчуците. Вадим рибата и я обезкостяваме. Прецеждаме бульона и слагаме зеленчуците. Като се посварят, връщаме обезкостената риба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X