Напишете дума/думи за търсене

Вие пробвали ли сте водно легло?

Представете си, че се носите на повърхността на морската вода, само че сте си вкъщи. Напълно отпуснат сте и всяка клетка на вашето тяло си почива, а мислите ви се насочват към самотни острови и море.

Покупката на водно легло е инвестиция в здравето и във Вашия просперитет. Доброто здраве и добрата кондиция повишават многократно Вашата ефективност в ежедневието. Случвало ли Ви се е да отлагате важни задачи поради това, че не сте се наспали добре и се чувствате уморени? Това няма как да се случи, ако спите на воден матрак. Спокойният здрав сън е важно условие в съвременния динамичен живот за възстановяване на силите, а това е предпоставка за Вашето добро настроение и работоспособност.

Водните легла са ортопедични. Водата е идеална ортопедична среда. Изследванията за комфорт на съня показват, че разпределението на теглото на човек върху повърхността на водния матрак е много по-равномерно от това на конвенционалните матраци. Гръбначният стълб заема идеалната ортопедична права. Това осигурява здравословен спокоен сън без напрежение и болки в гърба, подобрява циркулацията на кръвта, предотвратява схващанията и изтръпванията, намалява въртенето в леглото по време на сън. Премахва се напрежението в мускулите и ставите. Изчезват стреса и умората. Събуждате се освежени и пълни с енергия.

Водните легла са изключително хигиенични. Върху водното легло се елиминират условията за развитие на акари и други микроорганизми, които могат да предизвикат астма алергии при хората, чувствителни към тях. Невъзможно е каквито и да е частици, прах или бактерии да проникнат през повърхността на водния матрак.

Водните легла са отопляеми. Можете да регулирате температурата на водата в матрака според Вашето желание. Можете да спите на прохлада през лятото и на по-топло през зимата. Това гарантира бързо заспиване и комфортна почивка. Сънят протича при еднаква температура през цялото време, без изпотяване или преохлаждане. Водните легла могат да бъдат с два отделни матрака, отоплението на които е независимо един от друг, така че двамата партньори могат да настройват температурата поотделно.

Фазата на дълбок сън е доста по-продължителна при спане на воден матрак в сравнение с обикновен. Телесното тегло се разпределя равномерно, тялото се отпуска като в безтегловност и бързо преминава във фаза на дълбок сън. Подобрява се изцяло сънят, значително се намаляват обръщането и въртенето в леглото.

Подходящо е за спортисти. Организмът се възстановява бързо след големи натоварвания. Активира се метаболизма, облекчават се схванатите мускули и се подобрява двигателната активност. Намаляват се мускулните болки, скъсява се времето за възстановяване след периоди на интензивни тренировки. Ускорява се мускулната регенерация. Увеличава се производството на Соматотропин /хормон на растежа/.

Водното легло може да подобри и Вашият интимен живот, като внесе в него нови окраски и нюанси. За водните легла се носят легенди, участват в много любовни сцени във филмите.

Здравословни проблеми, които се повлияват изключително добре от употребата на водно легло: Заболявания на гръбначния стълб и таза, дископатии и дискови хернии, ишиалгии, лумбаго, дегенеративни ставни заболявания (артрози), артрити, ревматизъм, болки в мускулите, заболявания на сухожилията, състояния след травми, рани от продължително залежаване и декубитус, рани от изгаряния, астма, алергии, сърдечносъдови заболявания, заболявания на периферната нервна система, нарушения на съня, стрес и депресивни състояния, простудни заболявания.

За повече информация: 0889 71 77 68

http://vodnilegla.com/home

X