Напишете дума/думи за търсене

Какъв бански е най-подходящ за нас? Зависи от фигурата

Плажният костюм е много често основният виновник за това да изглеждаме или да не изглеждаме добре на плажа или край басейна. Просто изберете модела според типа на фигурата си.

Тип ябълка

Широки рамене и тесен таз. Излишните килограми са концентрирани около раменете и на талията, затова пък краката са дълги и стройни.

Бикини:
Долнището трябва да е с ниска талия и от типа боксерки. Наборите и всякакви други декорации в областта на деколтето не са за вас.

Цял бански:
Декоративните елементи под бюста ще отвлекат вниманието от широките рамене. Дълбокото V-образно деколте визуално намалява широките рамене.

Тип круша
Тесни рамене и ярко изразените закръглени бедра, където са локализирани излишните килограми.

Бикини:
Избягвайте шорти и боксерки, те само ще подчертаят проблемната зона. Набори и пъстри шарки по горнището ще увеличават гърдите и ширината на раменете.

Цял бански:
Вертикалните линии и контрастните принтове по горната част оптически разширяват гърдите и отвличат вниманието от проблемната долна.

Тип пясъчен часовник
Акцентът е върху тънката талия, а обиколките на гърдите и ханша са сравнително еднакви.

Бикини:
Ниската талия на долнището ще подчертае красивите бедра. Горнището с широки връзки ще придържа добре бюста и ще създаде ефект за по-тесни рамене.

Цял бански:
Спортните модели са създадени сякаш специално за вас. Избягвайте прекалено натруфените.

Тип пръчка
Слаба и равна фигура, без ясно изразени извивки.

Бикини:
Долнището е добре да има връзки от двете страни или декоративни елементи, които да разширяват ханша. Горнището трябва да е с твърди чашки.

Цял бански:
Изберете модел, изрязан силно на талията. V-образното деколте ще разшири оптически горната част на тялото.

Тип пухкавелка
Излишните килограми са разпределени равномерно по фигурата.

Бикини: Изберете долнище с по-висока талия, което не е прекалено изрязано. Акцентирайте върху бюста с горнище с декоративни елементи по него.

Цял бански:
Изберете модел с вертикални ивици, V-образно деколте и възможност за коригиране на височината на извивките около бедрата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X