Напишете дума/думи за търсене

Даниела - любимата на Чочо, се пребори със страшна болест (Видео)

Даниела Кадър Нова тв

От декември Даниела - жената на актьора Петър Попйорданов - Чочо, се бори със страшна болест. Тя сподели, че на Великден отишла в "Александър Невски" и й било изключително некомфортно, защото за първи път се молела за себе си.

"Аз благодаря на докторите, които преди се грижеха за Чочи, сега го правят за мен. Първо те не ми дадоха време да го осъзная, после не ми дадоха време да падна духом и след това, какво пък, мен не ме е страх от смъртта, само заради Катето се борих и мисля, че се преборих. Не ме е страх, защото Чочи и баща ми са там", каза Даниела.

Тя разказа и за това как отглежда детето си - Катето, която малко преди Чочо да почине, двамата решават да осиновят. Тя пристига в семейството обаче седмица след като актьорът е починал.

Парадоксално е, че Катето влиза в дома им дни след смъртта на Чочо. Даниела разказва, че между Чочо и Катето има много силна връзка и сега, и че Катето е негово копие, но все още я пази и не иска да показва нейни снимки. Никакво чувство за самосъхранение няма - скача, хвърля се, има и физическа прилика - като неговите тръпчинки. Бях обещала на "хъшовете" при първото ни излизане да я заведа в театъра. Те репетираха за 200-ното представление, много емоционално беше.

4-годишното момиченце вече има и роля в "Хъшове" по идея на Александър Морфов.

Даниела заяви, че освен възпитанието на дъщеря й, другата й мисия е да не позволи хората да забравят Чочо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X