Напишете дума/думи за търсене

Бургаският кмет жени Лукарски утре

Бъдещото семейство като гаджета

Ива загатна във фейсбук част от булчинските аксесоари. Никой обаче не знае роклята

Преди края на утрешния ден - събота, 21 май, лидерът на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски ще е пак семеен мъж.

“24 часа” разбра, че церемонията по бракосъчетанието ще е край морския бряг и ще я води лично кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов.

Избраницата му - красивата Ива Йорданова, показа в последните дни във фейсбук булчинския воал и обувките. Но не разкри най-голямата изненада на всяка сватба - роклята.

“Моминско парти” - това написа във фейсбук към тази снимка бъдещата булка.
“Моминско парти” - това написа във фейсбук към тази снимка бъдещата булка.
Любовта между двамата пламва, докато са кандидати за евродепутати в листата на Реформаторския блок преди 2 г. Като всеки мъж Лукарски първо харесва външността на Ива, но след като се заравя да я провери по-обстойно в интернет, открива, че красавицата има и много солидно образование.

Бъдещото семейство

живее под

един покрив от

близо 2 години

Лидерът на СДС изненадал Ива с годежен пръстен през октомври. Самият той споделил за предстоящото радостно събитие на сватбата на шефа на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев от РБ.

Двамата влюбени танцуват на събитие на приятели.
Двамата влюбени танцуват на събитие на приятели.
Заради любовта си към Лукарски Ива заряза перспективната си кариера в политиката - беше член на ръководството на партията на Меглена Кунева ДБГ. Не се кандидатира за председател на Държавната агенция за българите в чужбина. Но и така бъдещата г-жа Лукарска е достатъчно дейна - вече помага на стартиращи компании на млади хора, които искат да правят бизнес в Америка.

Ива е

завършила

в САЩ и пътува

често до там

В Ню Йорк живее и майка ѝ - създател и ръководител на ансамбъла за български народни танци “Горана”, който се радва на голяма популярност.

Самата Ива има завиден коефициент на интелигентност - 142. Завършила е икономика в колежа “Бъркли”, и то трета от 2000 студенти от цял свят. След като се дипломира в Щатите, получава престижно предложение за работа, но заради технически проблем - изпуснат срок за удържаване на престоя ѝ там, е принудена да се върне в България. Съвсем сама в родината, почва да гради живота си отново. Вижда, че кандидат-президентът Меглена Кунева търси доброволци за кампанията си, свързва се с щаба ѝ и отива. Качествата ѝ веднага са оцени и тя прави партийна кариера. Междувременно завършва висше и във Военната академия.

За Лукарски това ще е втори брак, но Ива и бившата му съпруга са в нормални отношения, казват запознати. Нещо повече -

двете му дъщери

често гостуват в

новия му дом

Обувките на Ива
Обувките на Ива
По Коледа Лукарски дори качи във фейсбук профила си снимки с избраницата си и децата си, под които написа “Благодарен съм за моите прекрасни момичета и пожелавам на всички радостта, която любимите хора носят.”

Лукарски е разказвал пред “24 часа” за милите изненади, с които го трогва Ива. Докато е бил в командировка зад граница, тя му поръчала по интернет от Германия току-що излезлия албум на любимата му група - “Сабатон”. И когато той написал въодушевен, че от 2 дни тавата е на пазара, тя му отговорила: “О, вече е тук и те чака да се върнеш.”

На рождения си ден Лукарски се шашнал, като видял, че всичко - чак до салфетките и къпкейковете, е в цветовете и с логото на любимия му отбор “Манчестър Юнайтед”. 

Дни преди сватбата Ива се обясни в любов на бъдещия си съпруг, като публикува снимка на сърце в пясъка с инициалите му.
Дни преди сватбата Ива се обясни в любов на бъдещия си съпруг, като публикува снимка на сърце в пясъка с инициалите му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X