Напишете дума/думи за търсене

Петте тайни за красота на французойките

Знае се, че красотата на французойките е до голяма степен мит. И въпреки това има нещо, което не може да им се отрече - тези жени носят финес и излъчват класа. Вижте кои са основните правила на френската жена за това да изглежда сияйна.

1. Бъдете естествена

През деня много французойки не се гримират или слагат лек, естествен грим, защото знаят, че тежкият подчертава бръчиците и порите. Малко руж, спирала и червило са всичко, до което те се докосват.

2. Грижете се за кожата си

Жените на Франция прекарват много време в поддържане на кожата си, мажат се с различни козметични продукти, но не винаги залагат на най-скъпите марки. Основното, на което са ги учили техните майки, е да се грижат за правилното и редовно почистване на грима и лицето.

3. Не мийте лицето си със сапун

Парижанките използват лосиони и хидратиращи кремове за лице и тяло. И често посягат към козметичната гъба, която премахва мъртвата кожа, но не наранява.

4. Обливайте се със студена вода

Французойките задължително плискат лицето си със студена вода след почистване, а и винаги, когато им е възможно. Така поддържат свежестта и гонят бръчките. Обливането със студена вода след топъл душ също е задължително. Дамите казват, че това подобрява кръвообръщението и храни кожата с кислород.

5. Ако французойка се обърне към естетичен хирург, целта й е да изглежда като себе си, а не като по-младо с 20 години момиче.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X