Напишете дума/думи за търсене

Здраве и красота от природата

Този уикенд изложение „Мисия Здраве“ отново ще посрещне почитателите на здравословния начин на живот и красотата, постигната с натурални средства. Сред изложителите за поредна година е БИОНАТ – компанията, която представя на българския пазар Krauterhof - водеща немска марка за билкова козметика. Абсолютни пазарни лидери в своите категории са масажните гелове, комплексната антицелулитна програма и билковите кремове на марката. Богатото u портфолио включва още иновативни решения срещу косопад и различни кожни несъвършенства.

От 2013 година БИОНАТ представя и луксозната немска козметична линия M. Asam, даряваща красота от силата на гроздето. Мощни антиоксиданти, извлечени от бяло и червено грозде и допълнени с ценни растителни екстракти, съставят ядрото на продуктите M. Asam. Тяхната изключителна антиейдж ефективност и високи резултати срещу различни кожни несъвършенства е гарантирана от реномирани институти по дерматология. Петте серии на марката предлагат решения за всяка възраст и всеки тип кожа.

Празникът на здравето и красотата е на открито – в градинката пред Паметника на Съветската армия. Заповядайте в шатра 11.2, където Ви очакваме с полезна информация, атрактивни промоции и страхотно настроение!

Научете повече за Бионат на адрес: www.bionat.bg.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X