Напишете дума/думи за търсене

Морето не е до колене, полата понякога

Тези от вас, които се славят с извита към небето осанка, няма как да ме разберат с моите метър и шейсет. Не ви се налага да се кокилите на височки обувки, за да може да видите света. Да не говорим, че изборът на дрехи е доста ограничен в пространството, ако не искам да изглеждам като на свинче звънче. Нисичките дами ще ме разберат, ще ме разберат и миньонките със заоблени форми. Не е като да могат да сложат минижуп без притеснение. На нас се падат дългите поли, понякога и тези до коляното, но те изискват прецизност при избора на форма и дължина. Ето няколко трика, които ще удължат силуета или просто ще ви дадат идеи с какво бихте могли да съчетаете полата със средна дължина.

Райе и колорит
Съчетанието на дюс и райе винаги е печеливша комбинация. На тях чудесно прилягат шал, съчетал достойнствата на двата десена, и обувки с цвета на едната одежда.

Чертички и платформи
Мидиполата смело може да си позволи хоризонтално райе. Заложете на модел с джобове, ако искате да сте в тон с уличната мода. Този модел търпи блузка с дълъг ръкав и обувки с платформи в различен нюанс от този на дрехите.

С колан и риза
Ако искате да удължите с още няколко визуални сантиметра краката си, задължително поканете в гардероба си пола с повечко сантиметри в посока на прасеца. Подчертайте талията с колан и прибрана в полата риза. За разкош добавете обувки с висок ток и интересен десен.

С маратонки
Бъдете широкоскроени и изберете плисирана пола, а към нея добавете потник и маратонки. Идеален аутфит за дамите, които обичат да се придвижват с колело в градски условия.

С едноцветни топ и обувки
Чака ви ден с децата в парка, дълго ходене по магазините, тогава обуйте краката си в удобството на платформите. Съчетайте обувките със същия нюанс блуза без ръкави и преметнете диагонално през торса си достатъчно голяма чанта за пазар и за джаджите на дечурлигата.

С жилетка в ярък цвят
Привлечете погледа към горната част на тялото си, избирайки сако или жилетка в ярък нюанс. Полата нека да е в по-неутрален цвят, това ще създаде перфектния силует. Сандали на ток с панделки никога не са неудачни.

С разкроена блузка и изящен клъч
Вечерта имате среща, а се суетите разбираемо пред огледалото. Няма да сбъркате, ако изберете пола до коленете в дюс цвят и разкроена къса блуза без ръкав. Високият ток е задължителен, едрите бижута няма да навредят, не забравяйте и акцентирате върху поне един от аксесоарите. Защо пък не с активния цвят на клъча.

С гол корем на показ
Не е нужно да си Джесика Алба, за да имаш красиво и стегнато тяло. Ако сте притежателки на корем, който си струва да бъде показан, съчетайте потник с дължина под бюста с ярък цвят пола. Римски сандали или балеринки са добре дошли върху стъпалата.

С прозрачни детайли
Модистите препоръчват за визуално удължаване на долните крайници да избираме дрехи с прозрачни детайли по тях. Секси пола, която загатва елегантно какво се крие по нея, никога не е сбъркан избор. Дори и да не сте особени привърженици на високите чепици, все пак ги изберете.

С деним и старо злато
Кой казва, че денимът е подходящ за съчетание само със себеподобни материи и дрехи, които са най-удачни за правене именно от него. Тюлът или памукът чудесно вървят ръка за ръка с дънковия плат. Прибавете към ансамбъла обувки в старо злато и голяма чанта в в сходна гама и воала – вече сте готови да обръщате погледи след вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X