Напишете дума/думи за търсене

Хърд отказва да говори под клетва срещу Деп в съда

Снимка: Ройтерс

Делото за развода на актьорите Амбър Хърд и Джони Деп е насрочено за 17 юни, но адвокати на Деп твърдят, че Амбър отказва да дава показания под клетва и прави всичко, за да избегне това, предаде Vesti.

Един от тези адвокати заяви, че ако в медиите Амбър активно изразяваше позицията, сега отказва да прави това пред Темида.

„Тя и нейни представители хвърлиха много усилия и прахосаха много време, за да разкажат пред медиите за случилото се.

Сега дойде времето да направят това пред съда. Но тя отказва да предостави документи, които биха потвърдили думите ѝ, а и отказва да отговаря на въпроси под клетва“, разкри защитникът на Джони Деп.

Самата Амбър обяснява това свое поведение с довода, че ѝ трябва повече време, за да удовлетвори всичките изисквания на екипа на Деп – актрисата уверява, че ѝ трябват минимум две седмици, за да събере необходимите документи.

Освен това слуховете гласят, че Хърд е отхвърлила извънсъдебното споразумение с Джони Деп.
То включвало негово предложение да ѝ плаща 50 хил. долара в продължение на следващите 8 месеца, но не това е причината за отрицателната реакцията на Амбър.

Оказва, че тя не харесвала едно единствено условие – Деп настоявал съдебната заповед, забраняваща личните контакти между двамата, да се разпространява и върху двамата съпрузи.
В момента мярката важи само за Деп, който няма право да се доближава до съпругата си на по-малко от 90 метра съгласно ограничителната заповед.

Източници от обкръжението на Амбър заявиха пред светския портал TMZ, че доколкото тя не се чувства виновна в насилие спрямо мъжа си, съответно не желае името ѝ да фигурира в подобна заповед.

За Хърд парите на Деп са „най-незначителния приоритет“ във войната между двамата, твърдят източниците. Тя смята, че просто се нуждае от защита, а иска да представлява всички онези, които са станали жертви на насилие от богати и известни хора.

Сумата от 50 хил. долара месечно, а също едноличното право да ползва дома и колата е това, което Амбър искаше от самото начало.

Двамата с Деп не са подписали предбрачен договор, ето защо при развода актрисата има право да претендира на половината от спечеленото от мъжа си по времето на брака.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X