Напишете дума/думи за търсене

Кислородната мезотерапия освежава и подмладява кожата

Кислородната мезотерапия е нов метод за допълнително насищане на кожата с кислород. На лицето, шията и деколтето се въздейства със струя с 98% чист кислород, който се подава под налягане и прониква в дълбоките слоеве на кожата. Към него са добавени хиалуронова киселина и витамини, с което кожата се хидратира, получава блясък и лифтинг ефект.

Без кислород клетките не растат и умират

Това са думи на д-р Ото Варбург, на които е основана терапията с насищане на кислород. Кислородът е един от основните фактори за здравия жизнен вид на кожата, както и за всички клетки.

С кислородната мезотерапия кожата става по-гладка и с повишен тонус. Терапията може да се приложи, както с anti-age ефект за възвръщане жизнеността на лицето, шията и деколтето, така и с цел подобрявате състоянието на кожата при акне. Подходяща е за всяка възраст, като резултатът от процедурата се забелязва веднага, а ефектът е дълготраен. Локалното приложение на кислорода върху кожата, позволява на специфичните субстанции да проникнат в дълбочина, като подхранват и стимулират кожата.

Предимствата в прилагането на кислорода са, че той регенерира повредените клетки, стяга и укрепва кожата, редуцира акне, минимизира замърсяването на кожата, укрепва антибактериалната защита, подобрява клетъчния метаболизъм, чрез осигуряване на пълноценно хранене. Нека не забравяме, че кислородът забавя процесите на стареене на кожата. В резултат на терапията тя се тонизира, порите се свиват. Кислородът й действа антибактериално и възпалителните процеси бързо отзвучават.

Има дълбок хидратиращ и лифтинг ефект

Процедурата незабавно успокоява зачервяванията, изравнява тена, запълва фините бръчки и въздейства много добре върху тъмни кръгове под очите и подпухнали клепачи.

Този тип мезотерапия е подходяща за всички над 25 години, както и за бременни. Положителното е, че с нея може да се работи в зоната на очите и върху самия клепач без риск. Друго предимство е, че не се влияе от сезони и може да се прави целогодишно. Както и че процедурата не е болезнена, а е ефектът е видим след първата апликация. Препоръчително е терапията – антиоксидант да се направи 6 пъти през 1 седмица до 10 дни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X