Напишете дума/думи за търсене

Онлайн магазин Мебелино – където стила среща удобството

В днешния забързан и технологичен свят онлайн – търговията започва все повече да навлиза в живота на хората. Електронното пазаруване е бързо, лесно, не отнема от малкото свободно време, което имаме и е все по предпочитано.

Mebelino.bg е един от водещите онлайн магазини за мебели в България. Създаден през 2014 г., бързо заема челни позиции на пазара за мебели. „Мебелино ГРУП“ ЕООД e член на Браншовата организация на фирмите от мебелния сектор. Стремежа е да се предлагат мебели и аксесоари по последен писък на модата.

За краткото време, от което е на пазара, сайтът успява да заеме челните позиции по продажби и доволни клиенти. Продадените артикули са над 6000, доволните клиенти са над 3000, страницата в социалната мрежа Фейсбук може да се похвали с над 80 000 харесвания, които продължават да се увеличават с всеки изминал ден.

Доволните клиенти са приоритет. Предлагат се мебели на лизинг, а одобрението става за броени минути. Всяка седмица може да се наблюдават различни , като стремежа е да обхваща мебели за всяка част на дома. Доставката става до всяка точка на България благодарение на собствен транспорт и куриерски фирми. За да се чувстват сигурни потребителите, заплащането става на място чрез наложен платеж.

Увеличаването на поръчките с всеки изминал ден говори най-добре.

На клиентите се предлагат продукти от масивно дърво, МДФ, ЛПДЧ. Внимателно подбираните материали в производството гарантират високо качество на мебелите и комфорт при тяхната употреба.

В сайта е предложено обзавеждане за всяка част на дома. Любимата част на дамите - кухненския комплект се предлага в ПДЧ, масив и в така модерния за момента гланц. Кухните са както внос, така и българско производство. Масите и столовете са с класическа визия и в по - модерен, арт стил. В секция „Дневна“ ще видите снимки на произведени мебели за холове, цялостно или частично обзавеждане за хол, секции. В раздел „Спалня“ може да изберете от над 200 модела спални комплекта, легла, гардероби и скринове. Към тях се предлагат и удобните матраци единствено и само на водещи производители в България. Фирмата предлага мебели и за стаята на най- малките и юношите. Гардеробите скриновете и леглата са с модели, които биха допаднали на малки и големи. В раздел „Антре“ са изложени цели комплекти за обзавеждане на коридора както и шкафове и закачалки. В категория „Офис“ е отделено място за съвременното работно място. Има както цели модулни системи, така и бюра и етажерки. Банята не е пропусната. Може да се разгледат комплекти за баня, отделни горни и долни модули. За красивия вид на градината се предлагат маси, столове, аксесоари за двора, както и беседки направени изцяло от материал, който да устои на атмосферните влияния. Секция „Текстил“ Ви предлага богат асортимент от спално бельо, възглавници и други.

За нас доволния клиент значи добре свършена работа!

X