Напишете дума/думи за търсене

Силвестър Сталоун на 70

Факсимиле: The Hindu

Силвестър Сталоун отпразнува 70-годишнината си с парти, на което присъстваха над 80 души, съобщи Контактмюзик.  Сред тях бяха принцът на Монако Албер и Рики Мартин.

 Виктория и Айзък Оберфелд организираха специално парти за актьора в ресторант "Ла Тратория" в княжеството. Сталоун бе със съпругата си Дженифър Флавин и дъщерите им. Той сподели, че се е шокирал от парти с 88 души.

"Тук съм по покана на приятелката си Виктория", каза Сталоун. "За мен това е изненадващо - не очаквах подобна вечер. Смятах, че за 70-годишнината ми тя ще ми предложи хамбургер и пържени картофки. Наистина съм щастлив да видя всички тези хора, особено принц Албер".

Подаръкът на Принц Албер е рядка черно-бяла снимка с автограф на майка му, принцеса Грейс

Независимо че навърши 70 години, Сталоун не възнамерява да забави темповете на работата си като актьор - сега се готви да се превъплъти в образа на мафиотски бос в нов телевизионен сериал.

Той води преговори, за да се снима в телевизионна адаптация на режисьора Антоан Фукуа по книгата "Омерта" на Марио Пузо. "Омерта", публикувана една година след смъртта на Пузо, е последната книга от мафиотската му трилогия, включваща също "Кръстникът" и "Последният дон".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X