Напишете дума/думи за търсене

На сватба през зимата

Достатъчно време отнема да решим с какво да се облечем за новия работен ден, та какво остава, стане ли дума за някакви по-засукани събития особено през студените месеци.
Лятото е благодатно на ефирни предложения в гардероба, с които да изглеждаме достатъчно шармантно. Есента и зимата са тези, които ни правят по-тромави като усещане и като външен вид.
Въпреки това стилистите имат готов отговор с какво бихме могли да се чувстваме комфортно и уверено, ако ще бъдем гости на сватба в студено време.

Копчета и еполети


Изобщо не се колебайте, вземете си фешън ваканция от класическото черно и заложете на тъмносиньото, ако имате покана за сватбено соаре. Панталон с ресни и сако с еполети, придружени от риза на точки, безценна комбинация. Същото важи и за рокля в близък нюанс с бели копчета в предната й част.

Плетена рокля и боти на цветни петна

Плетените рокли са безусловни приятели на шика в мразовитостта на зимата и есента. Не само че подчертават достойнствата на фигурата, но й я топлят. Изберете сатенени боти с цветен принт, клъч в неутрален цвят. За разкош сложете голямо и едро бижу и voila – от вас излиза чуден сватбар.

Коприна и бродерия


Ако сте фенове на гащеризоните, то тогава няма причина да не поканите техен представител с вас на сватба. Изберете модел от коприна, а за още по-царствен вид призовете върху себе си дълго бродирано палто в ярки цветове. Комбинацията между психеделичността на горната дреха и класическия вид на гащеризона ще обръщат глави след вас и то с одобрение. Обувките не са взискателни към този ансамбъл. Може с ток, може и без него.

Велур и гол гръб

Каква сватба ли била, ако няма поне една панделка сред тоалетите на гостите.
Машинно плетена рокля с гол гръб и фльонга – чудна, чудна придобивка за сватбения колорит. Прибавете към нея велурени ботуши или боти в близка до цвета на дрехата гама и марш към ритуалната зала.

Вълна и шифон


Представете си колко шикозно ще изглеждате, ако съчетаете елегантно вълнено палто с рокля от шифон или друг въздушен материал с дължина до коляното. Прибавете към аутфита златни обувки или чепици с металиков отблясък. Няма да засенчите булката, но ще сте на ръба.

Ансамбъл в бургунди и горчица


Черно, горчица и бургунди е ултимативната зимна цветна комбинация, която ще властва в гардероба в перида от ноември до март. Умна, изискана, разчупваща стереотипите, тази визия е достатъчно балансирана и със сигурност ще ви сдобие с наградата за най-стилен гост. А обувките, съчетаващи лак и велур, ще намигнат към модата на някогашните благородници.

Поло и плисе

Имате намерение да направите забележителен контраст между тъканите, с които сте накичили осанката си на път към сватбата, тогава заложете на плисирана пола средна дължина и кашмирено поло. Такъв тип празненства позволяват дори през зимата да обуем отворени обувки.

Класика в жанра


Неизменно подходяща за сватба остава рокля с голи рамене и ръце, независимо дали навън валят снежинки или пече жежко слънце. Одежда с V-образно деколте в пастелен цвят, акомпанирана от вълнено палто с дългокосместа яка и велурени боти с кожени каишки, е всичко, от което се нуждаете. Е, и от добро настроение, разбира се.

Снимка: http://allwomenstalk.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X