Напишете дума/думи за търсене

Новият тренд - свръхшаловете

Светът на модата функционира на принципа на верижната реакция, където един тренд прави място на друг, но понякога две тенденции се преплитат в една, сътворявайки някаква фешън новост.
През лятото е достатъчно да сложим около врата си оскъдно парче плат, за да подчертаем неговата красота и да бъдем подготвени за хладните понякога вечери. Зимата обаче предполага екстремни студове и екстреми модни предложения. Най-новият тренд е ангажиран със епичните пропорции на свръхшаловете. Или с чиста фешън съвест бихме могли да ги наречем модни одеяла.

С ресни и акцент
Съчетайте пуловера си със свръхголям шал с дълги ресни в същия нюанс. Дънките или панталоните по тялото са добър компаньон на ансамбъла в горната част. Винаги може да поканите и ярък акцент, с който да контрастирате цветната умереност на останалата част от тоалета.

В тон с костюма
Понякога всичко, от което се нуждаем, са няколко ката монохромност. Ако работите в консервативна среда, може да разнообразите строгостта на бизнес костюма си със закачливостта на възголям шал в същия нюанс. Или пък не. Изберете цвят, който няма да се блъска с офис маниерите , и увийте работния си ден в уюта на шала.

Три пъти около врата
Знаете колко е досадно непрекъснато да сте навлечени със 100 ката дрехи, да мъкнете допълнителна торба или големички дамски чанти, та да може всичко да се побере. Особено през зимата. Шапки, шалове и ръкавици дирят своето място в оскъдното пространство на този аксесоар. На помощ идва свръхголемият шал, който с едно движение става и шапка, и пончо. Ако искате обаче да използвате изначалното му предназначение, увийте го три пъти около грацилната си шия. Уютно и запомнящо се модерно.

Лагуна от кашмир
За да оцелеем в рязкото понижаване на температурите, не е лошо да имаме подръка освен плътно палто и шал, с който може да се загърнем от главата до петите. О, и никога не е излишно да го изберем в по-морски или в цвят, напомнящ за лятото. И без това зимата, когато не е бяла, е досадно сива. За великолепие изберете чорапи в закачлив нюанс или чанта в различен цвят от черното.

С етно мотиви
Няма как да останете незабелязани по улиците, ако обуете краката си не само в обувки на ток, но привлечете погледите и върху глезените, ухажвани от цвета на узряло грозде. Изберете панталони с класическа права кройка в запомняща се багра и преметнете през рамо шал с етно мотиви. Безценен ансамбъл за студено време.

Вечното черно
В живота има доста непреходни неща и черният цвят е в списъка с отличниците. Ако ви чака по-дълго трамбоване по улиците, не е лошо да обуете краката си в удобни спортни обувки, да облечете гърба си в палто или ватиран шлифер, да подсигурите топлината на ръцете си с ръкавици и да скриете мислите си под уюта на вълнената шапка. Всеки от тези детайли ще се чувства завършен, ако поканите в аутфита си и свръхголям шал.

Рокендрол
Шалът никога не е излишен и винаги е подходящ, независимо дали сме облечени с пелерина или с кожено яке. Ако искате съвсем да направите впечатление, изберете за този сезон по-обемист шал с геометрични орнаменти, които идеално ще допълват еднопластието на кожената връхна дреха.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X