Напишете дума/думи за търсене

Четката с пудра е новият хит за красотата


Няма нищо по-класическо от подарък козметика. Но ако отидете в клишето шампоан и балсам, ефектът ще е негативен вместо позитивен. Затова изберете бюти подаръци, но оригинални.


Козметичен комплект

Забравете за стандартните варианти, вече има комплекти, които са истинско произведение на изкуството. Те не просто съдържат необходими и качествени продукти като палитра, спирала, червило и пудра например, но и са така декорирани, че спокойно може да ги поставите като украса в дома. Опаковката съвсем не е без значение. Така че изберете уникална и красива.

Четка с пудра

Според френски козметичен сайт най-продаваният бюти продукт за подарък е четка с пудра за цялото тяло. Най-цененият модел съдържа разкрасяваща пудра, скрита в дръжката, с която да прикриете всякакви дефекти не просто по лицето, но и по шията, ръцете и дори по краката.

Спондж за гримиране


Много популярни в последно време са и гъбите за гримиране. Спонджът винаги е бил предпочитан от професионалистите, защото с него се постига идеален тен. Той е много подходящ вариант за подарък, защото замества няколко четки, а и с него може да се поставя почти всичко – фон дьо тен, база, коректор, дори пудра.

Червило с име на мъж

Страхотното хрумване е на Том Форд, който създава специална серия за устни. Всеки продукт в нея не носи някакво завъртяно име като „люляково докосване“ или „целувката на младостта“, а чисто и просто – Ричард, Хенри, Рафаел, Патрик, Лиам, Дерек… Може да изберете повече от един.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X