Напишете дума/думи за търсене

Шапката – зимният моден диктатор (галерия)

Шапките са очарователен аксесоар и се предлагат в толкова различни разновидности, че е модно кощунство да пренебрегнем някои от тях. Ако непрекъснато се сдобивате с нов чифт и нов модел, а все се чудите кога и с какво ще ги носите, нека ви помогнем с някои предложения.

В крак с марсалата

Няма правило, което повелява цветът на шапката да е неутрален. Усмихнете зимата с така модната марсала, пък макар и официален цвят на миналата година. Ако искате да подсилете ефекта на тая краска,изберете боти на платформи в същия цвят, разкъсани скини джинси, пуловер и късо яке в багра, подобна на марсалата. Може да вкарате допълнителен акцент в тоалета си, грабвайки подръка чанта, която е на светлинни години от основния колорит.

В лежерното на деня

Предстои ви дълъг ден, в който най-вероятно ще походите доста. Изберете удобни боти или обувки с ергономична подметка. Клин или по-прибрани панталони са винаги удачно решение за повечко пешеходни километри. Късо сетре, сако или джемпер също са добре дошли. Не забравяйте, разбира се, шапката. Тя може да е в тотално различен цвят, същото важи и за чантата. Ако пък искате да усмихвате около себе си, сменете връзките на обувките с цветни, които да комуникират с оттенъка на чантата.

Плетена топлина

Каква зима би била, ако не ни прикани да извадим плетените шапки и шалове. Помпоните, гетите, чорапите, подаващи се над горния ръб на ботушите, и големите яки на пуловерите са другите задължителни елементи на гардероба ни за студеното време. Ясно е, че дънките са целогодишни.

С ретро привкус

Това палто е създадено за тази шапка, нали? Не долавяте ли духа, лъхащ от романите на Реймънд Чандлър? Има нещо криминално добро в тази комбинация. Разбира се,винаги има място за свръхголям шал – един от най-горещите трендове в момента. Ако улиците са сухи, винаги може да извадите от шкафа с обувки такива с принт или да дадете акцент с чанта в ярък цвят.

Рокендрол мацка

Дайте още по-голяма модна категоричност на шапката, събирайки я на едно с кожено яке с повече ципове. Кожен панталон и дънки са варианти, с които няма как да сбъркате. Ако пък сте още по-екстремни и студът не ви плаши съвсем, допълнете вида си с къса блуза, показваща стегнатия ви корем.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X