Напишете дума/думи за търсене

Специалност „Култура и медии” в ЮЗУ предлага възможност за съвместно обучение и работа

Поради все по-големия интерес на младите хора към медиите, специалност „Култура и медии” в ЮЗУ предлага на своите студенти да съчетават работата с обучението си.

Съвременният динамичен начин на живот принуждава студентите едновременно да учат и да работят. За да ги улесни да стартират кариерата си по най-добрия начин, специалност „Култура и медии” към катедра „Културология” на ЮЗУ предлага оригинално решение. Наред с обучение в актуалното поле на медиите (сред основните предмети са телевизия, онлайн медии, социални мрежи, печат, радио, реклама), се дава възможност за стажове във водещи регионални и национални медии. По този начин студентите успешно съчетават теорията с практиката, получават ценни умения и създават контакти, които улесняват кариерното им развитие. При положение че студентът вече работи, се предлагат облекчени условия за посещаване на лекции.

Още един съществен плюс е възможността за получаване на университетски и европейски стипендии, което на практика прави обучението безплатно. Студентите могат да пътуват по света, благодарение на стипендиите по „Еразъм”, осигурени от катедра „Културология”.

Същите условия са валидни и за другите две специалности на катедра „Културология” – „Културология и културен мениджмънт” и „Култура и културен туризъм”.

Приемът в специалностите на катедра „Културология” продължава до началото на учебната година. Центърът за прием на документи за кандидатстване се намира в Учебен корпус 1 на ЮЗУ, зала 102А и ще работи без прекъсване през август и септември.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X