Напишете дума/думи за търсене

Посрещнете модерно пролетта с пола под коляното

Полите, няколко пръста под коляното, са един от най-големите трендове за тази година. Има толкова много идеи, които ни се ще да пробваме. Този вид дрехи са величествени, защото са женствени и оставят малко загадъчност за чуждите погледи. Те са закачливи, модерни и елегантни.

Плисетата винаги са модерни
Не стига, че тази дължина е модерна, ами и в съчетание с плисе е нещо, което влиза във всяка фешън класация. Плисето е достатъчно интересен елемент, за да го кичим допълнително с тежки блузи или обувки. Изберете нещо семпло както за краката, така и за торса. Може обаче да му подарите обилни бижута и ефектна чанта.

С риза
Представете си колко свежо ще изглеждате в пола с цвят на праскова или друг пастелен цвят, придружена от риза в неутрален цвят. Ако обичате бижутата, не щадете тяхната щедра прелест. Чанта тип клъч в активен нюанс е чудесно допълнение за тоалета.

С пуловер
Не ни се случва често да видим пола, комбинирана с пуловер, но стилистите са категорични, че това е правилният ансамбъл за ранната пролет. Корал и сиво също не е съчетание, което се среща често по улиците. Изберете чанта с животински принт и по-едри бижута.

Лилаво, още по-лилаво, най-лилаво
Признайте, че тази композиция хваща окото. Лилава пола със сатенена блуза в същия колорит с допълнителни цветове върху нея няма как да остане никой около вас равнодушен. Изберете обувки на ток и чанта, която комуникира с една от багрите върху блузата.

С блуза с надпис
Този тип поли по принцип са привърженици на по-светлите и летни цветове, но ако решите да заложите на сивото, то тогава го освежете с блуза с надпис и бижута около врата. Сребристата чанта тип плик добре ще се впише в деня ви. С цвета на обувките може да експериментирате до модно безобразие.

Розов клош
Няма как да не сте шик, ако изберете пълен клош в розовата гама, обувки с пайети и дънкова риза. Чантата може да е по-спортна и непретенциозна. Останалото е достатъчно блестящо.

С флорални мотиви
Какъв по-добър начин да покажете, че разбирате от мода, от пола под коляното във флорални мотиви с чифт цикламени обувки от сатен на висок ток, бяла риза с дантелени ръкави и златни бижута.

Райе и пепел от рози
Ако искате да сте цветни, но не ви се ще да прекалявате с багрите, изберете пола в разцветката на пепел от рози. Съчетайте я с блуза на дебели хоризонтални райета в нюанс, различен от нейния, и прикрепете към този целия разкош широкопола шапка. Обувките могат да варират – от балеринки пред мокасини до такива на висок ток.

Светът в краката
Ако избере пола с десен, върху който се кипрят световни географски и архитектурни забележителности, със сигурност ще оберете точките. Спрете се на лачени обувки на ток. Добре е блузата да е едноцветна и да си общува цветове с чепиците. Чантата нека е малка и метална.

Точки и райета
Пола на райета е задължителен артикул във вашия гардероб. Но ако сложите към нея блуза, чанта или обувки на точки – тогава настъпва вашият звезден моден час.

Синьо и невен
Предстои ви да отидете на парти, тогава комбинацията от цвета на морето и този на невена е нещо, което трябва да вземете със себе си.
При този ансамбъл е добре обувките и чантата да са от едно и също цветово семейство.

С животински мотиви
Честно, не припадате ли от удоволствие при това съчетание. Пола на ято фламинго, сандали в цвят, който подхожда на тези птици, и топ в същия колорит. По-момичешки няма как да стане.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X