Напишете дума/думи за търсене

Модерни чанти за плажа

Ключове, кърпи, дребни сладки, балсам за устни, слънцезащитен крем, очила, вода и прочие необходимости за плажа искат своето място под слънцето и го намират в чантите, специално създадени за плажа. Какви са трендовете в разгара на лятото?

На цветя
Всяка жена, която твърди, че разбира от мода, трябва да има такава чанта под ръка. Удобна, усмихваща, с лесен досег до съдържанието й благодарение на магнитната закопчалка. Бонус са и плетените презрамки.

С дантела
Този модел е особено удачен за дами с бохемски сърца. Всичко в тази чанта е плетено и наподобява дантела. За разкош присъстват няколко пискюла, а цветните дръжки придават още по-бохо стил на аксесоара.

Плетена
Ако имаше машина на времето, то със сигурност в нея щеше да има и такава чанта. Помните ли, че преди повече от 20 години това беше един от задължителните атрибути на плажуващите дами. Чанта, плетена от бамбук или други растителни видове, е нещо, което трябва да сложите в морския си багаж.

Раница
Не обичате да влачите нищо в ръце, то тогава заложете на промазаните раници. Те са достатъчно обемни, за да поберете няколко бири, няколко крема против слънце, допълнителен чифт бански и джапанки. О, и със сигурност ще се намери място я за табла, я за шах.

Тоте
Няма как да се пристъпи плажът без едно класическо басмено тоте. Може да го подберете и с допълнителен кожен детайл, който обаче може доста неудобно да се нагрее от слънцето и да причини дискомфорт на ръцете.

Островитянска
Чанта, направена от лико, е идеално допълнение към любимата ви сламена шапка. Този модел би бил забележителен до кърпата ви, разположена на пясъка на някой приказен остров.

С помпони
Нищо не говори така морски език, както десените на хоризонтални райета. Независимо от цвета, в който са решени. Допълнете го с детайли, направени от въже, и, воала – имаме чудесна чанта, която лепва на перфектно на плажната ви осанка.

Геометрична
Ярките цветове са задължителни за топлите дни. Чанта в активни багри и геометрични фигури не само че лесно се забелязва в багажника, но и дори покрита с повече плажен пясък. Освен това е достатъчно голяма, за да побере доста от ежедневните ви вещи.

Трапецовидна
Нима ви трябва нещо друго за плажа освен тази гигантска чанта във формата на обърнат трапец? Е, може би бански, но на някои плажове дори итова не е задължително.

На дупки
Ефирността на тази чанта дава възможност по-лесно да се освободим от пясъка, напъхал се в нея. Освен това спестява доста време за ровене, с един поглед сте наясно къде е шишето с вода и слънцезащитният крем.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X