Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов търси нова партньорка на господин Андреев

Крисия, г-н Андреев и Тереза (от ляво на дясно) в рубриката “Запознай се с малките” СНИМКА: САЙТЪТ НА "ШОУТО НА СЛАВИ"

“Едно от нещата, които са ме карали да се чувствам щастлив, специален, да се радвам през изминалата година, е работата ми с малките - с Крисия, г-н Андреев и Тереза. Тереза обаче вече не работи при нас - има самостоятелна кариера, и ние искаме да попълним екипа на малките. Затова обявяваме нов конкурс за партньорка на господин Андреев.” Това съобщи Слави Трифонов в понеделник вечерта, когато шоуто му се върна на малкия екран след лятната пауза.

Момиченцето, което търси екипът му, трябва да може да пее, а близките му - да изпратят трите му имена, адрес и своите контакти до 2 октомври. След това ще има предварителен кастинг, а и същинско прослушване, след което екипът ще реши кое да е новото попълнение в рубриката “Запознай се с малките”.

Тя тръгна в “Шоуто на Слави” през октомври 2013 г. Преди това в предаването се появи малкият Димитър Андреев, който победи във формата “Разсмей Слави”. Към него се присъедини и малката певица Тереза Тодорова, а в края на годината Слави Трифонов обяви, че търси сценична партньорка на г-н Андреев. Още на предварителните кастинги Крисия Тодорова показа колко хубаво пее и безапелационно тя влезе в рубриката “Запознай се с малките”. Сега и тя, и г-н Андреев са пак на екран, а към тях ще се присъедини ново момиче.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X