Напишете дума/думи за търсене

Ставни и мускулни болки, болки в гърба, скованост...

Иновативен биопродукт срещу възпалителни процеси

След дълги години на научни проучвания и въз основа на резултати от последните постижения в съвременната фитотерапия, е създаден отлично работещ биопродукт срещу възпалителни ставни болки – „Артроксин“.

„Артроксин“ е концентриран извлек от смолата на билката босвелия, известна като болкоуспокояващо още от древните санскритски текстове отпреди хиляди години. До ден днешен в китайската медицина растението се използва много широко по различни начини за облекчаване на ревматоидни артрити, при осеопороза, подагра, ставни и мускулни болки, болки в гърба.

Основните активни компоненти с антивъзпалително действие в смолата са босвелиевите киселини /КВА и АКВА/, които блокират синтеза на левкотриени – хормоноподобни вещества, едни от основните фактори за възникване на възпалителни порцеси.

Двете киселини оказват положително влияние върху ставните функции, помагат за намаляване на ставната скованост, подходящи са и при случаи на преждевременно „износване“ на ставите и гръбначния стълб, както и при системно натоварване на носещите стави /при тежък физически труд, при спортисти, наднормено телесно тегло и др./, както и след травми на опорно – двигателния апарат.

За разлика от нестероидните противовъзпалителни медикаменти, тези киселини не засягат простагландините. Същевременно имат способността на стимулират процесите на възстановяване на хрущялната и костната къкан.

Формулата подобрява притока на кръв, нарушен от спазми на кръвоносните съдове. „Артроксин“ е разработен в течна форма и затова се абсорбира максимално пълноценно и ефективно, въздейства директно на клетъчно ниво. Веднъж достигнал оптимални нива на насищане в организма, продуктът може да подсигури облекчаване на симптомите на артрозите за период от няколко месеца до година, има траен ефект върху ставните огнища.

Препоръчителният първоначален курс на прием е от 3 до 6 месеца с поддържаща терапия два пъти годишно между 1 и 3 месеца в зависимост от тежестта и вида на заболяване на опорно – двигателната система. „Артроксин“ може да бъде използван и при мигрена, добре се повлияват и случаи с болест на Бехтерев.

Продуктът „Артроксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/arthroxin/ или в повечето аптеки в страната.

X