Напишете дума/думи за търсене

Потребители опитаха да заредят iPhone 7 в микровълнова печка (видео)

Отново се намериха доверчиви потребители, закупили най-новия смартфон на Apple, които повярваха на интригуваща информация от социалните мрежи. В уеб-пространството се появи подробна инструкция за нова "революционна" функция на iPhone 7: бързо зареждане от безжичното излъчване на микровълнова печка. Тази "инструкция" се появява за трети път при появата на нов айфон и все още има хора, които вярват, предаде kaldata.com.

В социалните мрежи масово се разпространява изображение, което демонстрира "най-новата функция" в iPhone - бързо безжично зареждане чрез вълните на микровълнова печка. Шегаджиите уверяват всички, че в новия iPhone е добавена съвсем нова функция, която решава проблема с бързото зареждане на апарата.

В "инструкцията" най-сериозно се твърди, че за да се използва тази иновативна скрита възможност на iPhone, смартфонът трябва да се постави в обикновена микровълнова печка и тя да се включи. Твърди се, че с помощта на функцията Phone 7 Wave, устройството се зарежда само за 30 секунди.

Блогърът TechRax реши да тества тази нова възможност за зареждане и постави своя нов iPhone 7 с матово черен цвят в микровълновата печка. Акумулаторът на смартфона е бил зареден до ниво от 46%. Видеото по-долу показва, дали акумулаторната батерия на смартфона е успяла да се зареди до 100%.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X