Напишете дума/думи за търсене

Георги Софкин напусна къщата на ВИП Брадър по собствено желание

Георги Софкин Снимка: Архив

В живото предаване на VIP Brother 2016 станаха ясни първите номинирани за изгонване съквартиранти. Лили и Миглена си навлякоха неодобрението на съквартирантите заради преференциите, с които се ползват в Къщата, а Алек бе определен като избухлив и претенциозен младеж. Този петък зрителите на NOVA ще изберат първия съквартирант, който да напусне шоуто, съобщи Dariknews.

Георги Софкин напусна най-известната къща по собствено желание, само седмица след влизането си в нея. Търпимостта на съквартирантите към него тотално се изчерпа и Софкин беше порицаван за всяка своя стъпка. Причината, която малкият човек изтъкна като аргумент за желанието си беше влошено здравословно състояние, но дали това наистина е така, можем само да гадаем.

Тази вечер станахме свидетели и на откритата война, която Деси обяви на Жана след успешния край на мисия „Таен бос". Журналистиката сподели на Глория, че е изключително разочарована от Жана, заради нейното лицемерие и егоизмът, който е проявила по време на мисия „Лично пространство". Глория също сподели разочарованието си от певицата, а това сложи началото на истинска война между дамите. Поводите се трупаха един след друг, а Деси и Жана показаха нагледно как се прави „от бълхата слон", след като певицата бе събудена след търсене на бълха в общото им легло. Дали отношенията между двете ще стане повод за формирането на лагери в Къщата, предстои да разберем.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X