Напишете дума/думи за търсене

Приложения, които ни правят по-хубави

Не се притеснявайте от сутрешното си събуждане. Не всички могат да изглеждат приказно веднага щом отворят очи. За това обаче има смартфони и приложения, които ще ни помогнат да изглеждаме по-привлекателни във виртуалното пространство и извън него.

Cast Вeauty

Понякога каквото и да правим, не може да укротим косата си. Понякога обаче имаме нужда само от малко помощ, за да изглеждаме божествено. Това приложение следи прогнозата за времето и ни дава предложения за адекватна прическа за деня. Единственият му недостатък е, че за момента върши работа само за територията на Щатите.

SkinBetter

Използва технология, разработена от инженери и учени, която ни докладва за всяка бръчка, тъмно петно, сухи участъци и други неволи на кожата. След анализа тази апликация ни предлага списък от дерматологични продукти, които са най-подходящи за проблема. Все едно да имаш дерматолог в джоба.

Pretty in My Pocket (Primp)

Ако много държите да сте в крак с последните модни тенденции, тогава тази апликация е за вас. Сканирайте продукта, който ви интересува, и прочетете ревюта за него, както и трикове за това как да изглеждате още по-добре.

iDrated

Ултимативната тайна за чиста и еластична кожа е пиенето на много вода. Благодарение на това приложение ще знаем колко точно вода трябва да пием на ден взависимост от възрастта и теглото ни. В него са вградени аларми, които ще ни напомнят да пийваме от тази течност, ако сме забравили.

Think Dirty

Вярваме, че продуктите за красота са създадени, за да ни правят още по-привлекателни. Реалността обаче е малко по-токсична и може предизвика неудобства за кожата. С това приложение може да сканирате баркода на бюти продукта, по който ще разберете за всичките потенциални токсични съставки и ще ги измери по скала от 1 до 10.

SuperDuper

С това приложение никога да давате на вятъра пари за лак за нокти. Въведете нюанса, който ви вълнува, в приложението и ще ви подскаже как ще изглежда на различна светлина и дали ще подхожда на кожата ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X