Напишете дума/думи за търсене

Бюти акцентите на есента

Всеки път при смяна на сезоните бюти индустрията ни засипва с нови и нови изненади. Подбрали сме някои от акцентите на есента.

Магнитни маски

Революционните продукти са изключително ефикасни, въпреки че са предназначени за домашна употреба. Комплектите съдържат специални маски за лице, които се нанасят на кожата и я подхранват и подмладяват, както и специален магнит. След точно определен брой минути за различните продукти, по повърхността на кожата се прокарва магнитът. Той отстранява маската, а с нея и всякаква мръсотия и мъртва кожа.

Ексфолираща вода

Ако не харесвате ексфолиантите за лице, които трябва да натърквате и след това внимателно да отстранявате, иновативната ексфолираща вода е точно за вас. Тя съвсем лесно отстранява мъртвите клетки, като се нанася единствено с памучен тампон. Формулата й е такава, че съвсем без усилия изчиства кожата, а след това дори не е необходимо да бъде изплаквана.
Top of Form

Къшън стикове

След като къшън продуктите станаха едни от най-продаваните тази година, фирмите започнаха да предлагат всякакви разновидности. Най-модерните са къшън стиковете, които са малки и могат да се носят навсякъде с вас, нанасят се изключително лесно и са удобни за използване по всяко време на деня, за да се заличи всяко несъвършенство върху кожата. Тези основи за грим придават на лицето равен и озарен тен, като същевременно оставят кожата свежа сякаш върху нея няма нанесен продукт.

Металик лакове за нокти

Изключително модерни тази година, металик лаковете са истинско бижу. Вариантите са много – злато, бронз, сребро. Някои дами избират по-ярък вариант – само в злато например, а други залагат на по-сдържан – дори пастелен металик. Може да се поставя на всички нокти, както и да се правят комбинации – само един или два оцветени нокътя на ръка, а другите в матов нюанс.

Химикалка против сенки

Миниатюрен уред с формата на химикалка, който кара сенките да изчезват и изглажда бръчките около очите. Това вече не е фантастика, а реалност. Много професионални марки за апаратура за козметични салони създават ефективни уреди за домашна употреба. Най-търсените през есента са тези за третиране на околоочен контур, които чрез микровибрации стимулират фината кожа и й придават стегнат и свеж вид. Това са продукти за домашна грижа, но с ефект на професионална терапия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X