Напишете дума/думи за търсене

Анжела Недялкова в “Трейнспотинг” 2

Анжела до Юън Макгрегър в трейлъра на филма

Младата българска актриса Анжела Недялкова партнира на Юън Макгрегър във втората част на “Трейнспотинг”. Тя се вижда и в официалния трейлър на лентата. В него Анжела има няколко общи кадъра с шотландеца - на един от тях е гола, а в друг лежи на едно легло с Макгрегър.

В продължението на “Трейнспотинг” участват всички актьори с главна роля от първата част и действието се развива 20 г. по-късно. В него героите решават да влязат в порнографската индустрия и да заснемат филм на такава тематика. Анжела Недялкова е в ролята на Ники - 25-годишна студентка по кино, която работи в салон за масажи, и привлечена към новия бизнес на момчетата на Рентън (Макгрегър). Снимките на филма започнаха през март в Единбург, а премиерата му ще е на 27 януари 2017. Режисьор и на втората част е Дани Бойл.

Това не е първата роля на Анжела в голяма продукция. Тя участваше във филма “Райска стая”, което беше миналогодишното холандско предложение за “Оскар” за чуждоезичен филм. Анжела играеше в сериала “Връзки”, във филма "Аве" и в “Пътят към Коста дел Маресме” - българското предложение за “Оскар” преди 2 г. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X