Напишете дума/думи за търсене

Зимната мода е смела

„Смелост” е модният лозунг за следващия сезон. Необходимо е да бъдете „смели” в избора между лилаво, яркорозово и класическите тъмни нюанси, но без да забравяте червеното. За него се твърди, че е цветът на висшата мода. Материите кадифе, ламе и винил се завръщат по модните подиуми, а дрехите от кожа продължават да са актуални.

Розово
Независимо дали е в тъмнопурпурен нюанс, кварц или цвят дъвка, розовото е силната черта на тази модна зима. Може да го обобщим като ”Живот в розово” - символ на вълна от женственост, която се разбива в модните подиуми.

Тъмносиньо кадифе
Кадифето се завърна в тъмносин нюанс, съчетан с ефектен златен цвят, както и смокинги в стил 70-те. В днешно време е много по-лесно да излъчваме класа – трябва просто да изберем черно или тъмносиньо кадифе.

Плисета
Плаващи тъкани, танцуващи с тялото, вдъхващи женственост и чист модернизъм. Плисираните рокли и поли в бежово дават урок по елегантност. Не се колебайте и им отделете място в гардероба си.

Голо рамо в стил 80-те
Роклите и блузите с едно рамо излъчват сексапил и женственост. Ако желаете да постигнете този ефект, несъмнено може да се доверите на голото рамо в стила на 80-те.

Ламе
Блестящи нишки от главата до петите. Цялостен стайлинг в класическото сребристо и златисто ламе и ярки разнообразни цветове. Популярната материя направи завръщане, което освети модните подиуми на сезон есен/зима 2016/217.

Кожените дрехи
Този сезон спокойно може да поканете в гардероба рокля или костюм от гладка кожа или палто от цветна кожа с косъм. Модните марки нямат никакво намерение да се откажат от излъчващите топлина и комфорт в студените дни дрехи. Просто цветовата гама е още по-обогатена.

Ватираното ежедневно яке


Всички дами, които залагат на топлината на ватираното яке, този сезон могат да го съчетаят и с офис облекло. Удобно и шик, подбрано в подходящ цвят, и притежаващо способността да се противопостави на минусовите температури, ватираното яке е чудесен избор за сезона.

Корсет
Бюстиета от кожа в комбинация с метал са добре дошли, ако искате да получите пламенна и по-еротична визия. Разчупени по нов начин корсети, които променят женския силует.

Винил
Поздрав от 60-те години на миналия век. Винил облеклата от лачена кожа са много популярни в предстоящия зимен сезон. Дълго време винилът не беше напомнял за себе си в този мащаб. Припомняме, че той е изключително здрав и устойчив на всякакви атмосферни условия.

Спортен гащеризон
Готови за зимата с още една дреха, внасяща топлина и свежест. Гащеризони в „ски стил”, които можем да съчетаем както с кецове, така и с кубинки, ботуши и боти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X