Напишете дума/думи за търсене

Да спиш седнал

Не е лесно да спиш седнал, но на практика животът предлага доста ситуации, в които ни се налага да го правим. Особено ако става дума за чести пътувания. А от опит знаем, че повечето транспортни средства и особено чакалните не предлагат места с удобна позиция за главата, която при заспиване става тежка. Всички познаваме класическите модели на малки надуваеми възглавнички, но младите и амбициозни дизайнери от британското Studio Banana Things наскоро показаха своя идя, наречена Ostrich Pillow Go.
Главният елемент в нея е мемори пяната, което гарантира персонален комфорт. Пяната е във формата на яка, обгръщаща врата. "Облечена" е с фина и приятна памучна тъкан, която може да се сваля и пере. Закопчаването отпред става с помощта на вградени магнити. Това позволява възглавницата да се адаптира лесно към различни размери на врата.
Studio Banana Things наскоро обяви кампания за събиране на средства чрез платформата Kickstarter и за няколко дни набра над 110 000 долара. Планът е първите възглавници да се появят на пазара през април 2017-та на цена около 40 долара.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X