Напишете дума/думи за търсене

Числата за бебето ви

Честити рожби, щастливци! С лекота ще отглеждате родените през периода 6-12 август, ако сте готови да подчините родителската си власт на въображението си, на изненадите и състезанията. Превърнете в игра дневния хранителен режим на децата си, за да ги предпазите от по-късните стомашно-чревни заболявания или нарушения в обмяната на веществата. И все пак над всичко се грижете за емоционалното и психическото им здраве. Важно е!

6 август

“Като награда свише приемете удивително красивото и надареното си дете!” Така кратко ви поздравяват числата 6+2+9=8(17), като разчитат на готовността ви да му създадете благоприятна домашна среда, наситена с любов и разбирателство, сред която то (момче или момиче) да развие и усъвършенства разностранните си таланти (за сцена, рисуване, музика, пеене, писане или танци). Само така ще опазите богатата душевност, вътрешната красота и изтънчената му чувствителност, а и ще го подготвите за среща с безбройните препятствия, съпътстващи амбициозните и успяващите. (Това го знаете от опит, нали?) Хармоничните отношения помежду ви ще отключат удивителната способност на любимеца ви, като ви подражава, да овладява изкуството да бъде дипломатичен и да помирява и най-непримиримите врагове сред връстниците си. Да, в дома ви расте освен брилянтен творец и един удивителен дипломат, който ще може да сдобрява и вълк с агне. Близостта, споделянето, искреността и примерът ви ще опазят светлата му нагласа, но и ще го научат как да превръща мечтите си в реалност. Приятелството ви ще се справи с крайните емоционални реакции на чистото ви създание – научите ли го да се владее, направили сте всичко.

ИМЕНА: Евелина, Евлоги, Елена,

Евстати, Елица, Евгени, Ева, Емануил

7 август

“Бъдещо духовно величие прегръщате днес. Съвсем скоро ще се убедите, че сред вас се е заселило едно вълшебно същество.” Така представят детето ви (с други думи, вундеркиндче, а сериозно казано – просто гениално) числата 7+2+9=9(18), а вие обърнете внимание на удвоеното число 9, символ на човешкото ни съвършенство (и как не, та то съдържа в себе си всички други числа, т.е. енергии), което ще бъде в удивителна хармония с числото 7, символ на себевладеенето и емоционалния контрол. Те (7 и 9) ще подкрепят изследователските и анализаторските способности на детето ви, наблюдателността, свръхсетивността (не се смущавайте от споделените предчувствия или програмните му сънища), но и ще предизвикват крайната му самокритичност и всякакви изпитания, свързани с овладяване на ранимия му Аз, на гордостта (в безконтролния вариант – горделивостта) и над всичко на изкуството, наречено себевладеене. Значи малкият особняк ще има нужда от одухотворени родители, с които да общува на равна нога – възхищава ли ви се, защото сте пример за себевладеене, той доброволно ще ви последва и ще предизвика дълбоките си промени. А връзката помежду ви ще бъде неразрушима. Е, странна за околните, но какво пък...

ИМЕНА: Чудесно би било, ако сборът от гласните и съгласните в трите имена е равен на числото 7 или 9.

8 август

“Трудно ще повярвате, че нежният малък човек, когото прегръщате днес, утре вероятно пръв ще стъпи на друга планета или ще остави името си като откривател, учен, реформатор или идеолог на новото.” Това е категоричната прогноза на числата 8+2+9=1(19), а вие я приемете като провокация към готовността си с поведението и градивната си интелектуална, психологическа и емоционална намеса във възпитанието на яркото си създание да докажете, че сте заслужили честта да бъдете пример за подражание. Подчините ли оформянето на характера на детето си на умението да вплетете в този труден процес богатата си същност, скоро ще берете плодовете на усилията си. Над всичко обърнете внимание на числото 19 (сбор от рождените му данни), защото то ще предизвиква изпитанията му – неслучайно това число се нарича вибрация на издръжливостта. Търпеливо учете детето си да понася резултатите от решенията и действията си, да контролира емоциите си и да бъде отговорно, упорито и търпеливо. Не се ли намесите, числото 19 ще провокира проявите на властния и неотстъпчив диктатор (страдащ и провалящ се), докато се научи на емоционален контрол и съобразяване с другите. Няма да позволите това, нали?

ИМЕНА: Захари, Зорница, Златко,

Здравка, Радослав, Румяна, Райчо

9 август

“Удивителен миротворец, дипломат и изключителен творец ще бъде след години нежното и красивото ви дете – мнозина ще се чудят как този човек съчетава отговорните си държавни функции с талантливото си присъствие из изложбените зали като художник или скулптор, като смайващ музикален или певчески изпълнител, като артист, режисьор, писател или поет.” Така са видели бъдещето на нежното и плачливото ви засега бебе числата 9+2+9=2(20), а вие просто им повярвайте. Открихте ли хармоничната им подредба? Дали случайно редува енергийното си въздействие властното и всеобемащото число 9 с поддържащото романтичната и мечтателната човешка нагласа число 2? “Не, разбира се”, по-късно ще отговаряте вие, особено след като се преборите със срамежливостта и прекомерната скромност, зависимостта от вашето и чуждото мнение и най-вече самокритичността на чувствителното си човече. Любящо и мило, детето ще ви измъчва с взривното си поведение, когато е много затруднено, или с тежкото си мълчание заради недоволството от себе си. Ето това са вашите изпитания. Изкуство е да научите младия човек да контролира емоциите си, да се обича (не глупашки, а достойно), да вярва в себе си и да иска да се самоусъвършенства.

ИМЕНА: Иван, Ирина, Игнат, Иглика,

Ивайло, Искра, Иво, Илияна

10 август

“Красив генератор на енергия ще бъде прелестното ви създание – от най-ранна възраст до старини, а с умението си да ръководи, защитава и да печели тайни и явни битки на междудържавно и дипломатическо ниво ще се радва на признанието на умните, способните и интелигентните.” Това казват числата за бъдещата реализация на чаровното, палавото, изобретателното и нетърпеливото ви (засега) дете, а вие отрано си изработете стратегия за въздействие върху удивителното си творение. Осигурите ли му условия за реализацията на огромния потенциал – та той/тя ще бъде сбор от таланти и макар че с ума и способностите си ще принадлежи на търговския, дипломатическия и чисто земния свят, дарбите му ще печелят тук и там изненаданите овации на ценителите на изкуството. Превърнете ли ненаситния стремеж към приключения на палавника си в състезание по самодисциплина, довършване на започнатото и поемане на отговорности, ще изградите базата на високите му критерии, а и ще се преборите със скритите му врагове: нежеланието да усвоява нещата в детайли и стремежа да търси кратък път към успеха (все заради нетърпението, отвеждащо го често до провалите). Хвалете го за откровеността и насърчавайте благородните му пориви.

ИМЕНА: Йордан, Йоанна, Йовчо,

Ангелина, Асен, Анастасия, Андрей

11 август

“Този човек ще бъде обект на удивителната енергийна комбинация между здрав разум и поетична фантазия. Зад необикновено скромния му вид ще се крие духовен и земен водач, невероятен творец или мислител, човек, пред когото ще свеждат глави крале, признати авторитети и интелектуалци, деца, цветя и... птици.” Тако поетично-романтично се произнасят за земната реализация на любимеца ви (момче или момиче) числата 11+2+9=22, а вие психически се подгответе за най-сериозното си изпитание – да вградите в характера и жизненото кредо на високоотговорния си любимец най-доброто от себе си. Над всичко се опитайте да му създадете добрата домашна среда – възможно е детето ви да има физически проблеми в ранна възраст, да се чувства потиснато от необяснимите си страхове и предчувствия или от неумението си да споделя, като го окуражавате с обичта, възхитата, очакванията и доверието си и печелите възторга му с широтата на духа и убежденията си. Трудна задача, но отдадете ли ѝ се, ще получите толкова бързо насърчителни резултати, че няма и да помислите да се откажете от специалното си участие в изграждането на одухотвореното си създание. Дерзайте!

ИМЕНА: Добре би било сборът от гласните и съгласните на трите имена да бъде равен на числото 11 или 22.

12 август

“Забележителна обществена личност ще бъде след време порасналият ви любимец (момче или момиче): изключителен обвинител или защитник, строг и справедлив съдия, блестящ държавник и политик, признат учен откривател или творец, изпреварил времето си”, твърдят числата 12+2+9=5(23). Усмихнахте ли се? Хайде, подгответе се за сериозна работа: не очаквайте детето ви да седи дълго вкъщи или да ви подава ръка, когато пресичате улицата, да бъде подредено или кротко да се подчинява на изискванията ви. Рано ще се убедите, че то не иска (а и не може) да върши нещата по нормален или традиционен начин и въобще не вижда смисъл да се подчинява на правила, измислени от други хора (отнася се най-вече за училищната власт). Палав и самоуверен, малкият веселяк ще се опита да ви убеди, че няма да позволи животът ви да бъде скучен, отегчителен и предсказуем. Ще намерите ли мястото си в особената му енергийна нагласа, и то така, че детето да се одобри като активен участник в градивния ви спектакъл? Майсторско звание ще заслужите, ако фино уловите преголямата му енергия и я включите в състезанието по постоянство, упорита работа по овладяване на детайли и нюанси, по отговорности и довършване на започнатото. Това е всичко.

ИМЕНА: Лидия, Лъчезар, Леда, Любен,

Лилия, Любомир, Людмила, Лазар

МАРИЯ КОВАЧЕВА - МАРЧЕЛА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X