Напишете дума/думи за търсене

Кои са трите зодии, за които 2017-а ще е най-щастливата в живота им

Снимка: Архив

Трите зодии, които ще имат вълшебна и много щастлива година, пише actualno.com.

ТЕЛЕЦ

От всичко по малко 2017 г. за вас ще бъде много успешна във всяко едно начинание. Ще се радвате на обич и внимание от близките си и любимия човек. Там всичко ще е като по вода. За по-напредналите в любовта може да се каже, че предстои още една голяма крачка. Може би сватба, а може би дете. Който каквото си е пожелал, това е годината, в която е най-вероятно желанието му да се сбъдне. И така ще бъдат всичките Телци - радостни, обичани, обгрижвани и щастливи. Ще попътувате много по света и ще откриете нов смисъл в живота. Ще бъде една много динамична и прекрасна година, от вас зависи да запазите най-ценните спомени занапред.

ДЕВА

Любовта ще ви намери

Предстои ви една много вълнуваща и емоционална година, в която най-накрая ще получите цялата обич, за която сте мечтали. И това няма да се случи в лицето на никой, който познавате, а в живота ви ще се появи изцяло нов човек. Той ще преобърне представите ви за любовта. Ще ви даде вяра в бъдещето и подкрепата, за която толкова си мечтаете. Но от вас се иска само едно... да погледнете отвъд това, което сте гледали досега. Защото там, където търсите, няма да откриете любовта на живота си. През 2017 г. ще се радвате на много внимание и много романтични моменти, които ще осмислят живота ви. Ще видите!

ВОДОЛЕЙ

Здраве и радост на работното място

Ще бъдете безгрижни и доволни от живота през 2017 г. Ще ви очакват само хубави емоции, големи събития и сбъдването на една съкровена мечта. Здравето ви ще е повече от отлично и няма да се налага да мислите за него. Ще сте пълни с енергия и живот за нови начинания. И точно тук е важно да отбележим, че 2017 г. е СМЕЛА за зодия Водолей. Това е годината, в която каквото и да започнете, ще бъде успешно. Ако имате мечта за малко магазинче или малък бизнес, който сами да управлявате, запретвайте ръкави и действайте. Очаква ви и много хубава новина в личен план.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X