Напишете дума/думи за търсене

Водолей - хороскоп 2017-а

2017-а ще донесе на Водолеите много нови хобита. Още в началото на годината се появява възможност - в кариерата или в сферата на любовните приключения.

Постарайте се да прецените последствията, преди да се впуснете в нови сюжети.

Звездите показват, че в началото на тази година не трябва да боравите с много пари особено да се ангажиратe с предложения за бързи доходи. Най-вероятно ще се окажете в центъра на измама или сами ще се забъркате, но нещата няма да бъдат във ваша полза.

В живота на Водолея се появяват много нови хора. Март и април ще бъдат пълни с радост и общуване. Много от тях ще срещнат своята половинка през пролетта, но пътят към любовта ще бъде труден. Позволете си да показвате емоциите си. През тази година ще се научите да бъдете самостоятелни, не чакайте да чуете мнението на другите, за да вземете сами решенията си. Най-важният момент за годината ще бъде сбъдване на голяма ваша мечта, най-вероятно това ще бъде пътешествие, което отдавна желаете.

Слънцето пребивава във вашия знак към края на януари, така фокусът се измества от земния знак Козирог в един по-ексцентричен, прогресивен начин на мислене. Светът ви става много по-емоционален, когато Слънцето излиза от вашия знак и влиза в Риби в средата на февруари. Това понякога е неприятно. Доверете се на инстинктите и чувствата си.

Връзката Меркурий - Уран през март помага на кариерата ви да достигне нови висоти. Ако сте постигнали целта си вече, не се хвалете, самохвалството няма да ви помогне да стигнете до мястото, където искате да отидете.

В началото на май след ретроградния период Меркурий ще отбележи добър момент да се насочите към достиженията в областта на технологичния напредък. Ако сте зает човек, очаквайте колеги, работодатели и работници да идват при вас за съвет, свързан с технологиите. И ако търсите работа, това е областта, в която трябва да се насочите.

Вашият владетел Уран, който подчертава оригиналността ви, в края на май прави тригон към Сатурн, което ще има много важни последици.

Връзката на Венера - Уран в началото на юни загатва вълнуваща или необичайна връзка, която разчупва бариерите и ограниченията на традиционния съюз, така че ако сте свободни, очаквайте с нетърпение срещата. Рядко лунно затъмнение във вашия знак в началото на август показва време на приключване и поставяне на ново начало.

В края на годината се очаква събитие, което ще повлияе на доходите ви. От вас зависи дали ще ги пропилеете, или ще направите добра инвестиция.

ЗДРАВЕ

Здравето на Водолея по принцип е нестабилно, представителите на знака често са подложени на нервни разстройства и стрес. През 2017 г. не се очертават сериозни проблеми. Най-важната грижа ще остане самоконтролът над емоциите.

Водолеите имат нужда да посветят повече време на спорта и разходките на открито. Трябва да се погрижат за доброто си физическо състояние и издръжливост на неблагоприятни условия и психично натоварване. През 2017 г. трябва да взимат мерки чрез профилактика и навременни консултации при специалисти. Уязвими са в пикочно-половата система. Възможно е да се появят симптоми, свързани с ендокринната система. Предразположените към редки заболявания не трябва да се отчайват, тяхното състояние се подобрява след правилно лечение.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

През 2017-а Водолеите трябва да се отнасят към работата си с голяма отговорност. Ще имат успех в кариерата - ако не се разсейват и разпределят времето си правилно, ще подобрят ефективността си. Усилията им няма да останат незабелязани от колегите. За да спечелят доверие, първо трябва да изпълнят обещанията, които са дали.

Очаквайте през февруари изгодни предложения, може да получите оферта за нова работа или бизнес с партньори. Това ще бъде голям шанс за вас, гледайте да не пропуснете този момент. Нова длъжност ще разшири контактите и възможностите ви.

Финансовите приходи през тази година ще идват чрез благоприятното влияние на Уран. Въпреки че в първите месеци ще има известен застой, във втората половина на годината ще забележете подобрение във финансите.

Ако продължите да полагате усилия, ще получите по-добри приходи от очакваното. Това ще ви даде възможност за сериозни придобивки. За вас 2017 г. е най-подходяща за придобиване на имущество, а не за харчене. Бъдете внимателни с документи.

ЛЮБОВ

В семейните отношения 2017 г. ще бъде пълна с напрежение. През целия период половинката ви ще бъде готова да създава конфликти ситуации. Тъй като ще ви бъде трудно да се справяте, звездите препоръчват да се отнасяте спокойно в тези моменти. Опитвайте се да разговаряте за разногласията и да ги туширате навреме.

През февруари преминаването на Слънцето в Риби ще донесе бурни емоции. Тогава интуицията ви ще е силна и лесно ще намирате изход. В началото на юни връзката Венера - Уран ще премахне ограниченията, връзката става вълнуваща, а свободните Водолеи ще се изживеят запомняща се любов.

Романът може да бъде краткотраен или дълготраен, но така или иначе ще остане незабравим.

Планета: Уран

Елемент: Въздух

Водолеите често са големи фантазьори и мечтатели, не съдят другите по първо впечатление. Ще бъдат откровени с вас, но няма да ви кажат как трябва да живеете. Знаят, че всеки има своите идеали и желания. Не обичат да се обвързват и не понасят заключени врати. Не са от тези, които влизат първи със знамето в битката. Вместо война предпочитат да медитират под някое дърво и да чакат просветление като Буда. Често страдат от липса на трайни чувства.

Известни Водолеи:

Пол Нюман, Шакира, Джон Траволта, Майкъл Джордан, Роби Уилямс, Фил Колинс, Джъстин Тимбърлейк, Дженифър Анистън, Ник Нолти, Боб Марли, Аксел Роуз, Кристиано Роналдо, Никола Саркози, Ейбрахам Линкълн, Франклин Рузвелт, Роналд Рейгън, Волфганг Амадеус Моцарт, Парис Хилтън

Известни българи Водолеи:

Атанас Буров, Ванга, Христо Стоичков, Димитър Бербатов

звездоброец: Елена Фотева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X