Напишете дума/думи за търсене

Риби - хороскоп 2017-а

Рибите ще бъдат динамични и уверени в общуването благодарение на подкрепата на Юпитер, владетеля на знака им. Неговата щедрост ще създава комфорт в интимния им живот до октомври. През това време представителите на знака ще могат да разчитат и на подкрепа от партньори или да получат наследство от семейството.

Благодарение на Нептун и неговите аспекти - другият владетел на Риби, който ще присъства в знака до 2025 г., ще бъдете философски настроени.

През 2017 г. в кариерата ви ще има прилив на нова енергия, както и важни новини. Финансовите постъпления стават по-стабилни.

Февруари е един от най-активните месеци за вас. Финансовите перспективи зависят от инициативата и направеното през този месец. Може да бъдете активни във всички посоки, периодът ще продължи до началото на март, затова не пропускайте шанса. В противен случай ще трябват много повече усилия. Слънцето влиза във водния ви знак в края на февруари, когато ще сте още по-интуитивни и чувствителни.

Талантът ви ще е в най-големия си възход през следващия месец, така че не забравяйте да започнете да проектирате бъдещето си. Напрежение ще се почувства около 18-29 април. Венера през март и април, както и ретроградният Меркурий през април, ще отбележат раздвижване в сферата на парите.

Юпитер ви подкрепя в създаването на силна връзка, такъв съюз може да бъде успешен. Вие сте особено внимателни в любовта, готови да поемете инициативата. Ако искате да се заздрави съществуваща връзка, първите шест месеца са особено благоприятни, но бъдете подготвени за компромис.

През втората половина на 2017-а имате шанс за изграждане на кариера, тя може да се дължи на нови познанства. Затова не избягвайте обществени събития и събирания с нови хора.

Началото на есента ще се отрази отрезвяващо на Рибите. В личните взаимоотношения може да откриете разочарование, което отдавна подтискате.

Нов бизнес и нови взаимоотношения могат да засенчат предишните. Необходимостта от сериозен разговор ще назрее в първата седмица на октомври. Ако искате да поддържате добро партньорство, ще трябва да покажете повече толерантност.

През ноември бизнесконтактите ще бъдат тясно свързани с други интереси. Курсове за професионално развитие, туристически и бизнес пътувания ще ви помогнат за добро самочувствие и ще ви вдъхнат нови идеи. Направените усилия и личната ви инициатива през ноември достигат своя връх и ще гарантира успех в следващите 2 г.

За Рибите най-лесен ще бъде успехът в чужбина - както в бизнеса, така и в личен план.

ЗДРАВЕ

Заплаха за здравето на Рибите ще представлява заседналият начин на живот. За да се погрижат за доброто си психично състояние, трябва напълно да се откажат от алкохола и психотропните лекарства.

Техните уязвими зони са течностите в тялото, щитовидната жлеза и лимфната система. Често страдат от отоци по стъпалата, затова за тях е важно да си осигуряват само удобни обувки.

През тази година Рибите са застрашени от вирусни заболявания. Те могат да протичат с усложнения, ако не потърсят навреме медицинска помощ.

Събития по време на новолунието на 23 юли, ще ви накарат да съжалявате за невнимателното си отношение към собственото здраве. През август тази тема ще бъде особено остра.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

Рибите трябва усилено да планират, но през тази година да не забравят, че в най-неочаквания момент дори перфектните планове могат да се променят драстично. И да бъдат готови за това. Ще имат възможност да се възполват от тези промени, затова не трябва да се съпротивляват на динамичните ситуации.

Меркурий - Нептун в края на октомври дава възможност да разкриете целия си потенциал, да използвате логичното си мислене и да се фокусирате върху дейността си.

През декември вашите качества на добър и прецизен партньор ще бъдат предпочетени. Това е добър момент да започнете нова работа.

Безработните Риби може да приемат доброволно да помагат на приятели, но не трябва се оставят да ги използват, освен ако това не помогне за бъдещата им кариера.

ЛЮБОВ

Любовният живот на Рибите е вълнуващ още от самото начало на годината. Венера - планетата на любовта, е във вашия знак, където влиянието ѝ е много силно. В тази позиция тя дава и изисква внимание, състрадателност и нежност.

Напрежението на Марс и Нептун през май ще намали енергията ви, ще станете подозрителни и ревниви. Не трябва да се подавате на паника и прибързани действия, това ще ви компрометира пред партньора.

Влиянието на този аспект замъглява съзнанието и е възможно без причина да станете параноик.

В края на септември опозиция на Венера - Нептун ще даде повод да за несигурност в любовния живот. Вероятно ще се чувствате разочаровани и напълно объркани, но ако действате прибързано може да съжалявате.

Все пак изчакайте да отмине всичко и тогава, ако прецените - не правете компромиси за това, което заслужавате.

Планета: Нептун

Елемент: Вода

Хората от тази зодия са винаги в движение. Ако не могат да плуват в открито море, се закотвят до някой ярък коралов риф. Не ги привличат особено властта и парите. Управлението носи отговорности, тревоги, а често и необходимостта да бъдеш прикован на едно място. Рибите са духовни и емоционални същества, ръководени от интуиция. Трябва да се действа бързо в подводния свят и няма време за сериозни и дълги анализи. Само някои от тях плуват срещу течението. Те са мечтатели и си слагат розови очила, за да виждат света по-приятен.

Известни Риби:

Елизабет Тейлър, Алберт Айнщайн, Брус Уилис, Чък Норис, Даниел Крейг, Стив Джобс, Шарън Стоун, Джони Кеш, Джон Бон Джоуви, Джордж Вашингтон, Михаил Горбачов, Антонио Вивалди

Известни българи Риби:

Валери Симеонов, Менда Стоянова, Пламен Орешарски

звездоброец: Елена Фотева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X