Напишете дума/думи за търсене

Лъв - хороскоп 2017-а

Настъпващата 2017 г. ще бъде изключително ползотворна за представителите на знака. Работоспособността ви ще е толкова голяма особено в края на март, че ще предизвиква завист у околните, защото ще ви донесе и добри печалби.

Трябва да внимавате да не предизвиквате завистта с успехите си, затова бъдете дискретни и не се хвалете. Това е особено трудно за вас, но е изключително необходимо условие, за да живеете в комфорт и да реализирате докрай плановете си.

Амбициозните Лъвове знаят добре цената си, но ще трябва да разчитат предимно на себе си за постигане на високи резултати. Във вас има достатъчно енергия и възможности да реализирате сериозни проекти. Не се ангажирайте с необмислени партньорства.

Звездите ще смекчат през годината присъщата на Лъва рязкост и категоричност и той ще успее да изглади отношенията си с околните. Няма да има по-добър арбитър и преговарящ през годината от Лъва. Това ще направи представителите на зодията желани участници в бизнес сделки и политически проекти.

От началото на февруари звездите вещаят, че трябва да направите големи промени в живота си. Но това не е повод за безпокойство, тъй като вашият управител - Слънцето, има добри аспекти с Луната и Юпитер.

Тази положителна енергия ще влияе във всички сфери на живота. Важното е да се обмислят решенията и да не се действа прибързано, за да не се допускат грешки. Възможностите ще са повече от очакваното. Затова преценете внимателно кои са най-изгодни за вас.

Слънцето влиза във вашия знак в края на юли и ще засили личните ви качества. Но така или иначе вие обичате да сте под светлината на прожекторите и това влияние може да ви даде напредък в някои житейски области. Можете да влезете в ролята на лидер, на организатор, но не губете контрол над поетите ангажименти и дейности. Важно е да имате време, за да изпълните това, което сте започнали.

По същото време Марс влиза във вашия знак и ви внася “мъжка” енергия и огромна сила, което може да се превърне в заплаха да “прегорите” в проектите си. Бъдете премерени, не разхищавайте енергията си, насочвайте се само към неща, коити си струват.

ЗДРАВЕ

Въпреки че здравето на Лъва не е конкретно застрашено, обстоятелствата могат да го подлагат на внезапни неразположения, застрашаващи кондицията му. Неговата енергия и непредпазливост понякога го поставят в критични ситуации.

На представителите на знака се препоръчва никога да не подценяват личната си безопасност. Но това не значи, че трябва да се ограничават. Живейте активно, но и разумно.

През 2017 г. Лъвовете ще са склонни да подценят някои функционални проблеми. Звездите предупреждават да не пропускат периодичните консултации със специалисти. Периодът 22 декември - 21 януари е много подходящ да отидат на профилактични прегледи.

Уязвими органи на Лъва са сърцето и сърдечносъдовата система, както и жлъчката. Гръбначният стълб е сред слабите му места. Представителите на знака са предразположени към ревматизъм.

Слънцето дава на Лъвовете огромни възстановителни сили, но те трябва да контролират и изразходването им.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

Ще имате множество благоприятни възможности за успех в кариерата и бизнеса, които благодарение на бързите ви реакции ще бъдат реализирани 100%. Следвайте пътя на новите възможности, така няма да се провалите.

В края на март Слънцето, Луната, Меркурий, Венера и Уран в огнения Овен са носители на голяма енергия, даваща възможност да се възползвате и да направите пробив в кариерата или да започнете желана от вас нова работа.

В края на юли Марс преминава във вашия знак до началото на септември, внася нова енергия. Тъй като Слънцето също е във вашия знак, ще донесе разцвет в кариерата ви.

Дайте най-доброто от себе си през декември, особено ако сте творчески настроени.

В края на годината Венера от знака Стрелец ще аспектира вашето Слънце, което ще насочи прожекторите към вас. Успехите ви ще бъдат забелязяни.

Лъвът трябва да бъде много пестелив и предпазлив, когато става въпрос за инвестиции и покупки. Той трябва да стои далеч от магазините и рискови вложения.

ЛЮБОВ

Лъвът е предан и романтичен, чувствителен и болезнено изживява любовните несполуки.

Венера, планетата на взаимоотношенията в началото на годината прави хармонични аспекти към сектора на романтичните ви преживявания. По този начин ви осигурява добри отношения до края на годината.

Противопоставянето на Юпитер и Уран през януари и февруари, а после и през септември ще ви срещне с много по-различни хора, които ще бъдат истинско предизвикателство за вас.

Любовният ви живот ще получи подем в края на март, когато слънцето влиза в другия огнен знак - Овен. По това време влиянието на Плутон ще засили сексуалността ви.

Планета: Слънце

Елемент: Огън

Лъвовете са ярки и горди вождове. Достатъчно умни са, за да не хабят енергия за безполезни проекти. В природата им е да съветват и да ръководят другите. Всеки истински Лъв обича да чува колко е добър. Ако искате да ги спечелите, ласкайте ги. Ценят качеството и са готови да харчат много за истински лукс. Харесват спорта, защото по нрав са състезатели, и обичат да показват колко са успешни. Понякога са нетактични и болезнено откровени. Щедри са и знаят да прощават.

Известни Лъвове:

Барак Обама, Бил Клинтън, Арнолд Шварценегер, Мик Джагър, Мадона, Джоан Роулинг, Робърт де Ниро, Дъстин Хофман, Робърт Редфорд, Антонио Бандерас, Дженифър Лопес, Луис Армстронг, Фидел Кастро, Уго Чавес, Хенри Форд

Известни българи Лъвове:

Надежда Нейнски, Делян Пеевски

Звездбороец: Елена Фотева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X