Напишете дума/думи за търсене

Овен - хороскоп 2017-а

Овен е един от най-активните зодиакални знаци – това се дължи на управляващата планета Марс. Той се стреми винаги да е пръв във всичко, непрекъснато се съревновава и конкурира с другите.

Овните са смели и не се страхуват да рискуват. Те са енергични през целия си живот, справят се бързо с всякакви предизвикателства.

2017-а ще бъде много активна за целия знак, а януари е един от най-силните месеци.

Представители на знака Овен, звездите ви дават възможност в кариерата да постигнете всичко, към което се стремите.

Съвпадът Слънце - Плутон през януари в Козирог гарантира прилив на енергия, амбиция да направите максималното в работата си, вдъхва желание да промените всичко, което не одобрявате.

Важно е да не губите време и още от началото на годината да планирате. Може да се впуснете смело в различни области - изненадите ще ви следват през цялата година.

Най-силният ви период е първата половина на годината. Дотогава трябва да сте приключили всичките си дела.

Венера е ретроградна тази година, отчасти в Овен от 4 март до 15 април. Това дава повече време за социално прегрупиране. Съобразете се с партньорите и техните емоционални нужди.

Когато Меркурий е ретрограден във вашия знак - от 9 април до началото на май, бъдете съсредоточени и стриктни в документацията си. През периода нещата ще се забавят.

До началото на май трябва да имате план, свързан с кариерата или връзките.

В края на лятото започва период, в който енергията намалява и нещата няма да стават толкова лесно. Сатурн и Уран са в тригон през по-голямата част от годината, което означава, че може да продължите да се занимавате с това, което ви се удава най-добре.

Тъй като годината е пълна с изненади, до декември може да сте готови да направите нещо ново.

Нужно е да обърнете повече внимание на близките си. Има вероятност за сериозни промени във взаимоотношенията ви.

ЗДРАВЕ

Огнената стихия на Овен не позволява да се отпуснат и да живеят спокойно, те са постоянно в движение и на крак дори когато не са здрави.

Вярват, че ще се справят със заболяването, и отказват да се подложат на лечение.

Тази самоувереност може да премине в остра фаза или накрая в хроничен проблем.

Представителите на знака трябва да пазят главата си. Тяхната постоянна подвижност излага на опасност носа, очите им, често страдат от мигрени.

Тази година могат да получат възпаление на синусите, затова трябва да бъдат особено грижовни към себе си през зимните месеци и при променливо време.

Зрението е друга чувствителна зона. Не прекалавайте с компютъра, а един преглед при специалист няма да ви е излишен.

Най-добър начин да се справят със стреса и напрежението е спортът.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

Началото на април може да бъде рисковано време в областта на кариерата, която е силно засегната от ретроградния Сатурн. Това ще забави работата и финансовите приходи.

Има вероятност да загубите мястото си или да се провали проект, на който разчитате.

В средата на май Марс и Юпитер ще бъдат в тригон (от 6 до 18 май), което ще донесе голяма доза късмет и нови възможности в сферата на професионалното развитие.

Връзката Венера - Юпитер от 12 ноември поставя началото на поредица положителни аспекти, които до края на годината ще ви засипят с благословията си.

Не пропускайте да се включите във всяка ситуация, свързана с работа и пари. Резултатите ще имат дългосрочен ефект върху благосъстоянието ви.

ЛЮБОВ

2017-а ще бъде пълна с предизвикателства за знака в любовен аспект. Някои от представителите му ще направят крачка съм раздяла, други ще стабилизират връзките си.

Звездите показват шансове за свободните да създадат нови емоционални отношения.

Общественото мнение и личното обкръжение ще имат силно влияние върху решенията на Овена през тази година. Отговорността през летните месеци трябва да бъде завишена, защото тогава Овенът трябва да избира приоритетите си и да се оттегли навреме оттам, където няма какво повече да получи.

Тази година Овните ще изпитат някои проблеми в любовта през месеците януари, февруари и септември.

Периодът на преминаване на Слънцето в знака Овен винаги създава условия да бъдете забелязвани.

Подходящи интимни партньори за Овен са огнените знаци Лъв, Стрелец и въздушните Близнаци, Везни и Водолей. Със Скорпион имат отлична сексуална връзка, но с Овен е почти невъзможно да се разберат за лидерските позиции.

Юпитер е във Везни и опозиция на Овен до 10 октомври, което изисква да се обръща специално внимание на партньорите.

Планета: Марс

Елемент: Огън

Овните са пионери, които мотивират другите с ентусиазма си. Живеят за момента. Инициативни, амбициозни и нетърпеливи, лесно се палят. Кипят от енергия, не правят нищо наполовина, жизнени и винаги готови за авантюри.

Известни Овни

Еди Мърфи, Джаки Чан, Ръсел Кроу, Робърт Дауни-младши, Елтън Джон, Ерик Клептън, Лейди Гага, Марая Кери, Селин Дион, Саманта Фокс, Алек Болдуин, Стив Mаккуин, Марлон Брандо, Чарли Чаплин, Леонардо да Винчи, Винсент ван Гог, Йохан Себастиан Бах

Известни българи Овни

Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, Красимир Каракачанов, Волен Сидеров

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X