Напишете дума/думи за търсене

Рачков издъни Зуека, че ще се жени

Телефонът на Васил Василев-Зуека прегря, след като в тв ефира дългогодишният му екранен партньор Димитър Рачков се изпусна, че комикът ще се жени.

“Зyекa, извинявай - към коя кaмеpа да гледам! Да, Зyекa ще cе жени”, това съобщи Рачков и неволно създаде проблеми на по-възрастния си колега.

След изказването телефонът на актьора се задръсти от обаждания на приятели, които не знаели за предстоящото щастливо събитие, защото Василев искал да крие до последно за сватбата си. Той дори е планирал екзотично сватбено пътешествие през февруари. Планирал е да заведе бъдещата си съпруга на някой топъл остров, където никой няма да ги разпознае и двамата ще могат спокойно да събират слънчеви лъчи. Тайната операция обаче беше провалена с гръм и трясък.

Което никак не радва Зуека, тъй като популярният водещ се притесняваше да се тръби около предстоящото тържество, при положение че той вече веднъж е минавал под венчилото.

Преди връзката си с Анна Васил Василев имаше продължителна връзка с актрисата Нина Димитрова, а раздялата им беше наистина тежка.

Двамата с Нина бяха тандем както в семейния, така и в театралния си живот. Запознават се в началото на 90-те, бракът им продължава близо 20 години, а връзката им е тиха и спокойна. Заедно със здават и театър “Кредо”, имат дъщеря - Девина, и

нищо в отношенията им не подсказва, че им предстои тежка раздяла

За това какво е причинило краха на връзката им, медиите спекулират непрекъснато. Най-тиражираната версия е изневяра от страна на Зуека, която той категорично отрича:

“При нас имаше драма, не се разбирахме много дълго време, но причината да се разделим не е Анна Вичева. Надявам се да изкарам останалата част от живота си с нея.”

Нина далеч не е и първата жена на Зуека. Още като студент във ВИТИЗ той се жени за своя колежка, но техният брак не продължава дълго. С новата си жена - Ани, Зуека се зпознава на снимачната площадка на филма “Пансион за кучета”, сниман през далечната 1999 г. В лентата Васил Василев участва като актьор, Ани е асистент-режисьор.

През годините съдбата отново ги среща на няколко пъти, но само като колеги. През 2012 г. любовта между тях пламва и те заживяват заедно, но дълго време крият връзката си от медиите. Чак девет месеца след като се събраха под един покрив, гръмна и новината за топлите им отношения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X