Напишете дума/думи за търсене

Григор Димитров дава автографи в пицарията на Лео

Снимката на Григор Димитров, която Лео Бианки публикува във фейсбук.

Григор Димитров е заобиколен от десетки хора и раздава автографи в столична пицария. Ето такава снимка публикува Лео Бианки в личния си профил във фейсбук. Кадърът е направен в неговото заведение, което е до тенис кортовете на Малееви. "На Гришо леко "sedanini pomodoro e basilico" и "Лежерно за тренировка!", написа Лео към кадъра. Така той обясни, че най-известният ни тенисист е ял паста с домати и босилек в пицарията му.

Григор Димитров пристигна в петък следобед в страната ни. С него изненадващо дойде и приятелката му - певицата Никол Шерцингер. Според информилан източник на "24 часа" двамата са успели да отскочат за няколко часа до родния град на тенисиста Хасково.

Най-добрият български тенисист е в София за участие в международния турнир от категория 250. Като №3 в схемата той пропуска първия кръг и стартира директно от 1/8-финалите в четвъртък.

Негов съперник в първия мач ще е победителят от двубоя между Йежи Янович (Пол) и Дуди Села (Изр).

В събота по обяд Григор Димитров даде пресконференция в зала "Арена Армеец", където ще се проведе и самият турнир.

Пред журналистите той обяви, че мечтата му е да спечели турнир от "Горемият шлем", че работи здраво, за да стане №1 в света и че е в София, за да играе, всичко останало е второстепенно. Последното Димитров каза в отговор на въпрос дали присъствието на приятелката му прави турнира по-специален за него.

Селфи с Григор Димитров и персонала на пицарията, качена във фейсбук профила на Лео.
Селфи с Григор Димитров и персонала на пицарията, качена във фейсбук профила на Лео.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X