Напишете дума/думи за търсене

Кои световни градове са най-секси

Париж е романтичен, Венеция - град на мечтите, но и местата, по които царува сексапилът, не са никак за подценяване, пише The Independent.

Рио де Жанейро: Заради горещите местни жители

Плажовете, безумно красивите хора, които често са в оскъдно облекло, багрилото от хотели и, разбира се, храната, са нещата, които придават изключително сексапилен образ на града. Естествено, най-цветният и секси период там е по време на карнавала.

Бостън: Заради всички неомъжени

69% от населението на Бостън е съставено от хора, които не са омъжени или женени, така че ако сте решили да си изпробвате късмета, това не е никак лош вариант. Въпреки наложения стереотип за неприветлив вид на града, той е повлиян по-скоро от ирландската култура. Доста по-малко известен и лъскав от Ню Йорк, Бостън предразполага към запознанства и разговори с непознати.

Буенос Айрес: Заради дръзките танци

Няма по-изпепеляващ танц от тангото и не съществува по-удачно място от неговата родина, за да се насладите на това еротично изживяване. В Буенос Айрес често се организират танцови вечери от местните, които изпълват голяма част от улиците през лятото. Ако искате пък да потънете в света на професионализма, що се отнася до тангото, можете да посетите някое от специализираните шоута, в които участват специалисти на танца.

Монако: Заради блясъка

Монако успява да обедини красотата на историческите паметници и блясъка на модерните постройки. Балансът е изключително важен - от хеликоптер до Ница, през средновековни хотели, до спа процедури с помощта на високи технологии - това са част от възможностите, които се предлагат и придават изключително сексапилен вид на града.

Мадрид: Заради сладострастните храни и напитки

Мадрид е европейската столица на вкусовете. Още от ранни часове ще срещнете хора по тротоарите, които да пият кафето си, а от всеки прозорец над тях ще звучи различна музика. Какво по-хубаво от това? - Безкрайните видове тапас. Това е сексапилът на Мадрид.

Ню Йорк: Заради репутацията на града

Много хора считат Ню Йорк за най-секси града в цял свят. Там има редица места, които никога не затварят, перфектни за срещи по всяко време. Най-вероятно репутацията на Ню Йорк на най-сексапилен град в световен мащаб се дължи именно на тези денонощни забавления.

Сидни: Заради афродизиаците

Сидни се счита за най-приветливият и приятен за живот град в света. Местните са приятни, предразположени към непознати и знаят как да се забавляват. Сидни печели популярност и заради мидите, които струват по-малко от долар.

Кейптаун: Заради невероятната природа

Местоположението на Кейптаун е неповторимо. Градът е разположен сред редица плажове и винарни, а в допълнение към неговия сексапилен образ е гледката от планината "Тейбъл". Може да дегустирате различни видове вина и шоколад или просто да си организирате пикник с шампанско на някое от билата на планината. Срещите с приятни хора по плажовете също са добра възможност, така че опитайте.

Меделин: Заради секси студентите

Големият брой студенти прави дестинацията изключително изкушаваща. Благодарение на тях средната възраст на населението там е 29 години. Можете да се насладите на нощния живот в Меделин, тъй като той предлага всичко - от техно клубове до салса вечери.

Виена: Заради пейзажа

През изминалата година Виена бе провъзгласен за най-добрия град за живеене в световен мащаб и вече все повече немскоговорящи студенти предпочитат австрийската столица пред Берлин. Престоят ви там няма да е особено скъп, а обединява класическа романтика с изкушаващ нощен живот.

Чънду: Заради секси изненади и пандите

Небостъргачите в града едва ли са най-сексапилната гледка за посетителите, но стъклените стени в новия им търговски център, най-вероятно, ще компенсират това. Спа процедурите, хотелите, предразполагащи към еротика, и "тайни ресторанти", поместени в апартаменти и къщи, провокират подобни изживявания. Разбира се, и не на последно място невероятните панди, които са в самия център на града.

Превод и редакция: Зорница Йосифова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X