Напишете дума/думи за търсене

Какво си казаха Тео Ушев и Стивън Спилбърг

"Давам му малко съвети...стархотен разговор с г-н Супер Спилбърг", написа Ушев под снимката във фейсбук

Преди дни се проведе официалният обяд на номинираните за "Оскар", където звездите се събират, за да си похапнат, поговорят и да си направят годишната снимка със “Златния мъж”.

Сред всички най-ярко светеше Тео Ушев, който не спря да радва фейсбук приятелите си с кадри от бляскавата сбирка. Един от тях привлече сериозно внимание. На него Тео Ушев се е навел леко към Стивън Спилбърг и му прошепва нещо в ухото, а заглавието на снимката е шеговито:

"Давам му малко съвети...страхотен разговор с г-н Супер Спилбърг".

Какво всъщност си казаха двамата обаче?

Пред "168 часа" Тео Ушев сподели, че двамата със Спилбърг са водили непринуден разговор. Гениалният режисьор го попитал за какво е номиниран и откъде е, а българинът му разказал накратко историята си:

"Благодарих му за филмите му, с които съм израснал, за доброто послание и надежда, които носеха. Тук се пошегувах малко с него, казах му: "Специално "Челюсти" и той се засмя.

Обясних му, че въпреки цензурата, творбите му са успявали да прескочат през желязната завеса, а той ми сподели, че не е предполагал, че филмите му са били прожектирани в България. А аз му казах: “Е, някои и нелегално, като “Челюсти” и “Близки срещи от трети вид”.

Аниматорът публикува още снимки с Мат Деймън, Райън Гослин и Кейси Аффлек.

“Всички бяха много достъпни и готини. На мен ми бяха интересни най-вече “занаятчийските” номинирани, бях на една маса със “саунд” дизайнера на Тарантино, говорихме дълго с Дени Вилньов, разказа ми за новият Blade Runner. Именно той ме срещна с Райън Гослин. А най-силно впечатление ми направи Изабел Юпер. С нея дълго си говорихме за снимките й в България. Била е в родината ни за 6 седмици."

Какви са шансовете за статуетка на Тео Ушев четете тук - в "168 часа"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X